Cena psenice rod 2022

Госн Горан Ђаковић вам је све јутрос објаснио на ртс-у и шта оћете!Објаснио колико зарађујемо и колико радимо у току године.

Sremska polja silos Veliki Radinci 35 din ukupno. Danas prodao visak, pa sta bude neka bude... Sto se mene tice moze sad i na 50din da izadje😆😆

Grunt taj Đaković nema pojma ni gde je levo ni gde je desno. A da on radi malo na zemlji ne bi se onoliko ugojio. A koliko sam saznao ušao je i u vladu. Valjda neki savetnik za poljoprivredu. Naravno da će vuće na vodenicu od koje dobija pare.

Знам све је то олош читао сам овде на форуму неко је спомињао цену Жита у ЕУ ако је истина 50-70 дин па мајку му јер ваша зарада мора бити 50%мало вам све!

Sto sad skreces sa teme ? Onda spustio cenu, lane podigao cenu na vec ugovorenu repu pred samo vadjenje.
Poenta niko se ne zali da nije isplacen po 43, nego niko nije ni pokusao jer je malo.
Ugovor mora da se poštuje.
Gutas govna meljes ako si rekao a ne potpisao.
Stvaranje u nepoštovanju nicega.
Nekad radiš i na štetu kod njih to nepostoji.
Nadam se da razumeš šta želim da kažem.
P.s
Ako se promeni situacija ko garantuje da neće spustiti cenu repe?

Ja ti kazem da nece spustati cenu repe.
Al nije to tema, tema je da je uvek MALO
Suncokret bio 650e + PDV svima MALO, sad kad je na 410-420e svi cute.

Знам све је то олош читао сам овде на форуму неко је спомињао цену Жита у ЕУ ако је истина 50-70 дин па мајку му јер ваша зарада мора бити 50%мало вам све!
berza pariz 40,5 din
berza milan 43din
berza cikago 34,5

Nazad
Vrh