grunt
Član
Не знам само дали ће господа одкупљивачи одмах продати Пшеницу коју су платили 35 дин или ће чекати боље дане...то ме живо занима????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene zvali iz NS berze i rekli mi da su prihvatili moj zahtev jos prosli cetvrtak (prosle srede sam se prijavio). Sad cekam da me zovu ovi sa silosa (Beska agrar) da sredimo papirologiju i da se plati analiza. Dakle jos sam na cekanju, ali procedura je pokrenuta i nadam se za mesec dana da ce mi legnu novciJel potpisivao ko ugovor za pšenicu sa robnim rezervama ?
Za mesec dana ce biti 40 din i bez robnih rezervi cena pseniceMene zvali iz NS berze i rekli mi da su prihvatili moj zahtev jos prosli cetvrtak (prosle srede sam se prijavio). Sad cekam da me zovu ovi sa silosa (Beska agrar) da sredimo papirologiju i da se plati analiza. Dakle jos sam na cekanju, ali procedura je pokrenuta i nadam se za mesec dana da ce mi legnu novci
Non stop se forsira prica za jeftinu psenicu na tv da se zakljuci cena psenice 35din.Da razduze ljude. Isti ti pricaju da nece biti hrane pa sta ce se jesti. Realnost je sasvim drugacija.
Po ovome buduca trgovanja su od 45 do 50 din sa 8%pdv za psenicu. Ovo po 35 je bio lov u mutnom da se uzme extra profit..