Cena psenice rod 2022

Како на брзину исплаћују жито само да не морају да доплаћују.

Sad citam da slovenija sve kupuje u robne rezerve a cena nesme biti manja nego na trzistu ako sam dobro skontao

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Vest sa N1.
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović jutros je, govoreći o mogućoj zaradi proizvođača pšenice, zamenio tone i hektare, saopštilo je ministarstvo i izvinilo se poljoprivrednicima zbog te omaške.

U Jutarnjem programu TV Prva u izjavi ministra Branislava Nedimovića „došlo je do nenamerne omaške, kada je, govoreći o zaradi koju proizvođači pšenice mogu da ostvare, rečeno da zarada može biti 700 evra po toni, umesto 700 evra po hektaru“, objavilo je ministarstvo.

Izvinjavamo se poljoprivrednim proizvođačima zbog omaške, navedeno je u saopštenju.

Vest sa N1.
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović jutros je, govoreći o mogućoj zaradi proizvođača pšenice, zamenio tone i hektare, saopštilo je ministarstvo i izvinilo se poljoprivrednicima zbog te omaške.

U Jutarnjem programu TV Prva u izjavi ministra Branislava Nedimovića „došlo je do nenamerne omaške, kada je, govoreći o zaradi koju proizvođači pšenice mogu da ostvare, rečeno da zarada može biti 700 evra po toni, umesto 700 evra po hektaru“, objavilo je ministarstvo.

Izvinjavamo se poljoprivrednim proizvođačima zbog omaške, navedeno je u saopštenju.
Još samo kada bi i ta ispravka imala bar malo istine.Otvoren je prozor...

Silos u osipaonici tj susednom selu 35 din psenica zavrsna cena,jecam od 30 do 34 bio,
Silos br 1 u skobalju psenica 35 zavrsna jecam 32 bio,
Silos br 2 u skobalju koji radi sa cmanom psenica zavrsna 35,jecam bio 33,
Farma koka nosilja u susednom selu tj maloj krsni jecam bio 34 psenica 33-35,
Prodavac rez delova u skobalju otkupljivao psenicu od 35 do 40 dinara davao,ima malo preko 100t na lageru, ceka cenu do kraja godine se nada da ce ici gore,prosle je uzeo po 20 dinara,prodao 15.12 po 34.5 din
Ja sam sa 9.2ha psenice skinuo oko 38t i prodao sve po 35 dinara,razduzio dug za seme i djubre i za psenicu i za suncokret.

I ja se toga bojim da ne padne cena kakva je ludnica nista me ne bi zacudilo, da je u zetvi bila 41-42 prodao bi sve, a sad stoji i ceka

Pre zetve je terminski isla po 43din/kg, al je tad zelja bila 50.
Jeste ,samo što su ti ugovori imali klauzulu da ukoliko bude zabrane izvoza ili većeg kolebanja cene biće ništavni.
Što se i desilo.
Jeste bila dobra Cena ali u praksi neostvariva.
Počeli su ugovore da rade tako da mogu da ih raskinu a da ne snose nikakve posledice.
Zadnje vreme doslo

Pre zetve je terminski isla po 43din/kg, al je tad zelja bila 50.
Jeste ,samo što su ti ugovori imali klauzulu da ukoliko bude zabrane izvoza ili većeg kolebanja cene biće ništavni.
Što se i desilo.
Jeste bila dobra Cena ali u praksi neostvariva.
Počeli su ugovore da rade tako da mogu da ih raskinu a da ne snose nikakve posledice.
Zadnje vreme doslo

Nazad
Vrh