Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni u europi nema vise poticaja od 300 eura po ha. Padamo na 170tak eura po ha realno ko radi 60 ha zemlje (jedino tko ima vise kultura onda na 230 eura dolazi po ha)Jedino subvencije po 300 e po hektaru do 100 h po gazdinstvu vade ovu situaciju u narednih godinu dve da se prezivi...
Kod mene nije ni prelazila 10000 e!Sta ce biti sa cenom zemlje. Bas me zanima hoce li se vratiti na 10000 za Ha. I sa cenom hleba, i sa konditorskim proizvodima...
Sta ce biti sa cenom zemlje. Bas me zanima hoce li se vratiti na 10000 za Ha. I sa cenom hleba, i sa konditorskim proizvodima...
Ovo realno nema ni u Diznilendu. A ne u ovoj državi koju poljoprivreda očigledno ne zanima. Bilo bi smešno kada bi neko verovao da će to nekada biti. Bole njih uvo za poljoprivredu, biće kako se ko snađe...Jedino subvencije po 300 e po hektaru do 100 h po gazdinstvu vade ovu situaciju u narednih godinu dve da se prezivi...
realno trebalo bit ići dolje. ovih dana čitam Švabe, masovno smanjuju investicije u mehanizaciju.I sta ce biti sa cenom mehanizacije posto su i tu cene digli u nebesa .
Svaka čast kad možeš tako. Ja lično baš gubim volju za ovim poslom.da se vodim tom politikom sta bi bilo kad bi bilo nikad se ne bih ni bavio poljoprivredom,svake godine dajem maximum za sve pa kako bude.. sto vise oni zezaju sa cenama ja sve vecu motivaciju i zelju imam da radim... jbg takav mi horoskop
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока