Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja znam sva udruzenja "Banatski paori"(Gaj,Kovin,Bavaniste,BNS,Dolovo,Lokve,Ilandja,Alibunar....)idu,e sad odziv koji ce da bude videcemo.Da ne idemo ovde vise u Off,pisite u odgovarajucoj temi o ovome.Jeste li kontaktirali udruzenje iz Banatskog Novog Sela, idu li oni na protest?
Dopuni moj post u temi Protestna voznja traktorima,bolje si upoznat od mene sa tim stvarima.Ako ne pre vidimo se na benz. pumpu u cetvrtak.Suzdrzite se od obracuna i prodaje ako je ikako moguce bar za neki dan. Danas su poljoprivrednici bili u ministarstvo i oni hoce nesto da otkupe za RR po 20din, al malu kolicinu a jos se ne zna od ,,koga,, Predlog je od malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava do max 30t. Tako da sto vise ljudi moze da proda. Agroekonomisti su izracunali da je cena kostanja psenice 20,1 dinar pa valda je red da nesto i zaradimo. Trazena cena je 22din.
Za cetvrtak u 10h je zakazana protestna voznja do min. polj. i to je uredno prijavljeno SUP-u. Sutra uvece konacan dogovor oko protesta.
Улазна ставка ће нам следеће године бити када Румунији и Бугарској скоче субвнеције на скоро 200 еура/ха.
Количина од 60 хиљада тона је смешна за колико беше, око 500 хиљада газдинстава. Могу да пропишу свима по 1 тону, и да се надамо да ће само 10% од укупно да се пријави.