Je l to firma u koju se kune srpska vlada da ce da izvuce srpsku poljoprivredu iz ovog blata u koji je zapala.je li istina da je MK izasao sa konacnom cenom 16,00 s pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je l to firma u koju se kune srpska vlada da ce da izvuce srpsku poljoprivredu iz ovog blata u koji je zapala.je li istina da je MK izasao sa konacnom cenom 16,00 s pdv
Dobra im cena, ima da se obiogatimo...Je l to firma u koju se kune srpska vlada da ce da izvuce srpsku poljoprivredu iz ovog blata u koji je zapala.
Ne treba blokirati puteve,samo treba bojkotovati proizvodnju,posejati seme iz ambara,bez djubriva,bez bilo kakve zastite,minimalnom kolicinom goriva.Rodice 2-2.5 t,po ha, sa tom kolicinom mi ce mo da prezivimo,imacemo leba, a da vidimo sta ce oni da rade sa repromaterijalom koje nam prodaju,ili daju u zamenu,kao da ga od zlata prave.Kad se sve sabere seljaku i ne ostane vise od 2 t po ha.Samo neka on izlazi sa konacnom cenom pa i mi ce mo sa na put ako bude ta cena
Nece,sve to je vec poskupilo,jedino sto seljak proizvede,pojeftinjuje.16 bez greske mk
- - - - - - - - - -
bice dzaba kifle i bela leba narod da jede dok im se nesmuci
nije 15 nego 10% a to se nikako nemoze odraziti na cenu psenicepa autoprevoznicima su digli cenu 15 posto mora to neko da plati
nemoras ni da radis nego sedi pred diskont i prosi,skupices svaki dan dovoljno za hlebNe treba blokirati puteve,samo treba bojkotovati proizvodnju,posejati seme iz ambara,bez djubriva,bez bilo kakve zastite,minimalnom kolicinom goriva.Rodice 2-2.5 t,po ha, sa tom kolicinom mi ce mo da prezivimo,imacemo leba, a da vidimo sta ce oni da rade sa repromaterijalom koje nam prodaju,ili daju u zamenu,kao da ga od zlata prave.Kad se sve sabere seljaku i ne ostane vise od 2 t po ha.
Sto niste taj kukuruz prodali po 28dinara sa njive hteli ste na prolece 30-35Šta smo dobro prošli ,prošla godina bila sušna,i opet nismo zaradili ništa,i to malo kukuruza što smo obrali,sad dajemo za džabe.Nema ato više veze sa ponudom i potražnjom,i dok god budemo sedeli kući i ćutali tako će nam biti.
razmisljam sad uzeo sam seme psenice za kes i platio oko55 din,pa vise bi mi se isplatilo da sam to uzeo za paritet jer je psenica jeftina...
kupuj,necekaj puno da prodje posaosine zavisiod manjka moji skidaju po 100 kg a manjak 20kg na vagu neznam kako uspevaju ali ni hudini im nije ravan
nisam ti "sin" da se tako obracas
- - - - - - - - - -
bogami i ja razmislam oo tegejcu manu i jedna kada
- - - - - - - - - -
pa pripustim par krmaca i svinje ranim samo od sibera a ne zito po 16 da im prodajem
samo BLOKADE
ja nesto berem nesto siliram donesem rinfuze kuci ako je vlazan dam na susenje pa dovucem kuci za stoku nesto prodajem na dzak od kuce ostalo na lager pa prodajem kad mi odgovara menjam za stoku svasta nesto ali uvek dobro prodjem a sta sa psenico ne mogu u mlin dati kome brasno i mekinje mada mekinje se mogu prodati mozda prebacim u mlin nesto sa lagera pa cu prodavati mekinjeZa tvoju imformaciju ja kukuruz u zrnu nikad sa njive ni ne prodajem,jer ga berem u klipu,a hoćeš ga ti prodati ove godine ako bude 15 - 20 din, (pitaću te kad dođe skidanje,ali da mi odgovoriš),ili ćeš čekati bolju cenu,pa valjda je svrha postići što veću zaradu,a ja sam napisao u jednom drugom postu zašto odmah nisam prodavao kukuruz.