Almasia
Član
Boga mi ni ja je necu prodati cena je vise nego smesna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si sarkastičan onda si dobro napisao a ako nisi evo mog komentara na tvoj.
I ja se sećam kad je cena goriva bila 3 dinara. TRI DINARA. A pošto je sad litra goriva? A đubriva, semena, hemije, rada, mašine?
Sad je 1 litar nafte 10kg psenice.
Ja sam Psenicu predao zadruzi PAOR iz Deliblata, akontno placaju 15din, prava cena se jos ne zna, ako bude skuplje doplatice. Danas sam im oterao i poslednju ovogodisnju turu.
Mozda je prinos po hektaru oborio cenu ili je prosle godine bio veci? Mi smo jako mali mozda je globalno bolje rodila ili ljudi ne mogu jednostavno da je priuste po onim cenama?pitam se šta je to pojeftinilo u proizvodnji pšenice od prošlogodišnje žetve: seme? đubrivo? hemija? gorivo? ili mi nismo
obavešteni o tim pojeftinjenjima!
Subvencije isplaćuju iz PDV 8% a i na tome kad isplate subvencije duplo zarade,tako da u stvarnosti ništa ne dobijamo,MI SAMI SEBI ISPLACUJEMO PRVO UZMU 8% pa nam vrate 4% i onda se hvale kako brinu o poljoprivredi,a sto se tice male cene pa zar niste juce videli da ce nas ŠEĆERKO DA SPASE ,treba i on koju da zaradi,svako ima svoje lopove i Vrčko svojeŠto i vlada da ne zaradi koji dinar da nam može isplatiti subvencije.
je li istina da je MK izasao sa konacnom cenom 16,00 s pdv
crepaja cena 16,80 sa pdv om
Nije istina ,16,5 se obračunava za razduženje.je li istina da je MK izasao sa konacnom cenom 16,00 s pdv
treba im j...ti 16.5 majki lopovskih.Nije istina ,16,5 se obračunava za razduženje.
Zar nisu vama R. R. Otkupljivale po 29.xx .Znam da ste čekali neke papire i kad vam reknu vozite i pare dobijete.Ali neki nisu dali ni po 29. kuk.Ili robne rezerve koje su prodate po 27 treba sad da se pošteno vrate al po 15-17 din
Ma kakvi 16 evo koliko je u MadjarskojImali sanse da se malo blokiraju putevi bar za 2 din po kili .posto vidimda svi cuteili ce biti nesto kada se zavrsi zetva.
Posto cujem da Danobijus , Pncevo gran eksport i drugi pune barze samo zvoni
- - - - - - - - - -
NISAM SIGURAN DA JE U MADJARSKOJ 16 DIN neka uvezu onda iz madjarske