Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne valja,kad poseješ,ne valja kad ne poseješ,ne valja kad rodi ,ne valja kad ne rodi.U JUTUTUNSKOJ JUHAHAHI OBEĆAO BALAHAHA JUTUTUTNCIMA BIĆE JUHAHAHA....treba i dalje da pisete koliko cete posejati dogodine da bi oni mogli da vide da vam odgovara i ova cena
Znaju oni, koliko malo da plate pšenicu, Srpski seljak će je više posejati. Jedini način da cena pšenice bude realna je da seljak skrene pažnju na sebe i pokaže ovima da i on postoji. Dogod seljak ćuti, znači da je zadovoljan.Na cenu od 15 dinara neka je sami seju i proizvedu potrebne količine.
Tacno tako sada cemo iskijati na nos dve tri predhodne godine sto smo solidno prolazili
E tu ces prosperirati ...pogledaj sta se radi sa paradajizom i njegovom cenom....a taman mislio da batalim povrtarstvo,vise mi se smucili sve...al nece da moze
Država je poljoprivredu rezervisala za strane investitore i domaće tajkune. Poljoprivreda će uskoro za mnoge da postane luksuz. Perspektive za Srpskog seljaka nema a pogotovo u EU. Rasturiće nas EU ko dete zvečku, nećemo ni biti svesni šta nas je snašlo.Ja to pricam vec neko vreme u vise tema. Da je doslo vreme kada sa 50kj ce ostajati samo da se prezivi. 2-3 godine se moglo napredovati dobro, cini mi se da dolazi vreme stagnacije.
Ja to pricam vec neko vreme u vise tema. Da je doslo vreme kada sa 50kj ce ostajati samo da se prezivi. 2-3 godine se moglo napredovati dobro, cini mi se da dolazi vreme stagnacije.