Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kazi mi kakvi su sa isplatom?planiram da odvezem jednu turu pa da me ne zavrnu samo mi jos to fali.danas Agromil pustio pare predao pre 2 dana cena 18din po kg pre su slabo placali sada i kukuruz i psenicu najbolje placaju od svih i bas me cudi jedini problem imam snjima za prevoz nece da mi posalju kamion nego uvek moram da ja vozim mlinovi placaju 16din i 30 para
Па јел постоји секретар за пољопривреду? Јел цело пролеће уништавао сточарство и давао допринос цени кукуруза, осим ако краве не једу колаче? Јел прошле године ДС министар навлачио цену пшенице на доле? Јел један ДС пољопривредни министар у затвору? Јел робне резерве опљачкане у Трговишту ил можда негде ближе? Јел било просто питање што га нема? Какав те Вучко спопао, опусти се.Kakve veze pokrajinski funkcioneri imaju,za cenu su direktno odgovorni Vucic i Dacic,glavni demagozi u drzavi i gubitnici ratova,al ne, krivi su pokrajinski jer su ds,da covek ne-poveruje kakvih ''bisera'' ima, gov... bi jeli samo da vucka i dacu gledaju na vlasti
ja sam se cuo sa njima pre 7dana i kazu isplata za dva dana nije mi problem i za 5dana bitno je da bude,znam da konponenta u cupriji kupuje po 17din ali pare tek za 20dana,jedan moj rodjak prodao i jos nema pare proslo 20dana ali bice. videcu mozda navratim da odvezem jednu turu.druze od nove godine do danas predao sam im robu za oko 1 000 000din nisam imao problem jedino me prosle godine zavrnuli za jecam oko 320 000din je bila isplata na koju umesto 3 dana cekao 7 od tada nisam imao problem sa njima.Mada ne mogu da ti garantujem ali ja iskreno nisam imao problem a cuo sam svakakve price(da odbijaju na necistocu,da cekas po 2 meseca za pare,da kradu na vagu)ja nijedan problem nisam imao niti znam nekog ko je imao a ljudi pricaju kako znaju coveka koji zna coveka...koga su zeznuli sve neke babske price ako me razumes jos nisam nikog upoznao i skoro svi tamo su vozili iz mog kraja mada ima likova koji su prodavali po 16din mlinovima jer nisu bili obavesceni
Bas taj vucko demagogise o korupciji i hapsi,a pokadeno zito iz r rezervi ,dat rok da se ''vrati'' u silose al po 16 din a njegova kompanija ga prodala zimus po 29,da popuni budzet,da se odrzi jos godinu-dve na vlasti,dobro se obogati...,vuk dlaku menja al retoriku 90-tih nikad,sekretar je isto tako mucak ,nista manji,sve u svemu mora vucko da ostvari san bivseg mu mentora o ceni vekne hleba od 3 dinara kad ''oni'' dodju na vlast,bagra 90-tih,pogubili ratove,unistili drzavu i sad puj pike ne vazi,sada su ''postenjacine'',jest ,al zamaloПа јел постоји секретар за пољопривреду? Јел цело пролеће уништавао сточарство и давао допринос цени кукуруза, осим ако краве не једу колаче? Јел прошле године ДС министар навлачио цену пшенице на доле? Јел један ДС пољопривредни министар у затвору? Јел робне резерве опљачкане у Трговишту ил можда негде ближе? Јел било просто питање што га нема? Какав те Вучко спопао, опусти се.
niko ne kaze da su krivi ,pokrajinski funkcioneri ,nego zasto cute?Svi su krivi za ovakvo stanje u drzavipa i pokrajinski funkcioneri,ali sve njihove greske platice oni sa sitnim posedom,koji su pusteni niz vodu.
kako "niko ne kaze da su krivi",naravno da su krivi,ucestvuju u zajednickoj pljacki seljaka i zato cute,dok se ne uzme zito od seljaka a kasnije ce da se prepucavaju ali kad zito bude u sigurnim rukama,u njihovim skladistima po bagatelnoj ceni.Kao sto je bilo i sa kukuruzom,u ostalom sa svom robom iz primarne proizvodnje.niko ne kaze da su krivi ,pokrajinski funkcioneri ,nego zasto cute?
niko ne kaze da su krivi ,pokrajinski funkcioneri ,nego zasto cute?