Cena psenice rod 2013.g.

Bane od koga si cuo da DPS Klas(Popovic) toliko placa.
Ne znaju cenu, evo tel pa proveri 015/306-490.
Sotona nije iz Glusaca, mlin Djordjic je iz Glusaca.

Cujem da mlin Popovic-Sotona iz Glusaca, Bogatica, Vognja i sa jos 10 svojih otkupnih mesta placa 23 dinara. Cena je konacna i pare na vagi isplacuju.
Ne verujem da ti je ta informacija tačna , Sotona uvek manje plaća nego np , Žitopromet iz SM
Ja sam mu predao nešto preko 4 vagona žita i ako je ta cena odmah bi sve prodao ....
I Sotona je iz Klenja ako se ne varam

U pravu ste ta informacija nije bila tacna. Sada sam toj osobi sto me je slagala j..o m..u. Cena je 15 dinara akontacija. Izvinjavam se na dezinformaciji.

Ovo nema nigde...luda drzava,lud narod!Mafijasi pokrali robne rezerve,prodavali psenicu i kukuruz po najvisim cenama,ostetili drzavu za ko zna koliko i sad im se pruza mogucnost da vrate istu robu koja je trenutno na cenovnom minimumu!Pa ti ljudi stvarno ne znaju sta rade!Hapsi,besi,vesaj o jaja bre a ne ovako...i sledeci put ce isto kad vide kako prolaze!Ti isti su prodavali psenicu po 26-27 dinara kukuruz po 28-29 a sad,koja je cena...More kuka i motika ima da radi,samo tako!Nama nemaju da isplate subvencije,vuku se cele godine,setva-zetva bez ikakve pomoci i dinara a bagri izlaze u susret!Knezevic pod hitno iz ministarstva a i Ljajic,previse je mekan za ove alamunje!Mora da dodje neko iz naroda,ko zna posao i sta se sve radi da zavede red i pohapsi sav sljam...Kad smo kod cene,kod nas svi hoce da ostavljaju na lager i pitanje je kako ce sve to ispasti do kraja!

lud narod naravno i opet je prisiljen da kao ovca pred deranje ide u koloni jedan pojedan i predaje žito.
Komentari poznati mi ćemo ovo mi ćemo ono pa opet u red....
neću više sijat ni metra pa opet potajno se nada možda će baš na žitu zaradit..
ovako će biti i na jesen kad počne soja i kukuruz i suncokret....
ali većina neće da prizna da nema izbora i da će poslednje atome energije uložiti u zemlju i ponovo zasejati.
ovo je ipak samo epizoda u seriji uništavanje sitnih proizvođača i srednjih seljaka.
kuka i motika dragi kolega savato to neće promeniti...

gde su pokrajinski funkcioneri da se izjasne,ili DS, niko ko nas j... nismo bolje ni zasluzili,Vučko trlja prste ,Arapi su rešenje,kao borba protiv lopova,a nikad im bolje,pa još da navodnjavamo,pare cure,u tudje dzepove,
NI ZRNA DOMAĆEM OKUPATORU;A NA JESEN NE POSEJATI;IZ PRAZNOG MAGACINA PACOVI SAMI BEŽE;
Ostaje im jedino prinudni otkup to što su im dedovi i očevi radili,ali....

gde su pokrajinski funkcioneri da se izjasne,ili DS, niko ko nas j... nismo bolje ni zasluzili,Vučko trlja prste ,Arapi su rešenje,kao borba protiv lopova,a nikad im bolje,pa još da navodnjavamo,pare cure,u tudje dzepove,
NI ZRNA DOMAĆEM OKUPATORU;A NA JESEN NE POSEJATI;IZ PRAZNOG MAGACINA PACOVI SAMI BEŽE;
Ostaje im jedino prinudni otkup to što su im dedovi i očevi radili,ali....
Prijatelju mani se politike,nije ovaj forum za to.Tek si od skoro na forumu ne treba ti to

i to je politika ,da se nista ne uradi,to se zove saucesnistvo u pljacki,naucio sam na pretnje ,jos za vreme milosevica,znaju to Dolovci,kad smo imali Sindikat koji su nam razbili ti isti politicari i udbasi,da bi nas doveli do ove situacije

- - - - - - - - - -

i to je politika ,da se nista ne uradi,to se zove saucesnistvo u pljacki,naucio sam na pretnje ,jos za vreme milosevica,znaju to Dolovci,kad smo imali Sindikat koji su nam razbili ti isti politicari i udbasi,da bi nas doveli do ove situacije

Kako su se osilili"otkupljivaci"ne bi me iznenadilo da izadju sa akontnom cenom od 3 dinara.

То сам баш хтео да питам, ал ајд да не излећем. Вероватно обилазе некретнине по разним европским локацијама.
Kakve veze pokrajinski funkcioneri imaju,za cenu su direktno odgovorni Vucic i Dacic,glavni demagozi u drzavi i gubitnici ratova,al ne, krivi su pokrajinski jer su ds,da covek ne-poveruje kakvih ''bisera'' ima, gov... bi jeli samo da vucka i dacu gledaju na vlasti:haha:

Kakve veze pokrajinski funkcioneri imaju,za cenu su direktno odgovorni Vucic i Dacic,glavni demagozi u drzavi i gubitnici ratova,al ne, krivi su pokrajinski jer su ds,da covek ne-poveruje kakvih ''bisera'' ima, gov... bi jeli samo da vucka i dacu gledaju na vlasti:haha:
Svi su krivi za ovakvo stanje u drzavipa i pokrajinski funkcioneri,ali sve njihove greske platice oni sa sitnim posedom,koji su pusteni niz vodu.

kada sam ja napisao da nece platiti zito vise od 18 i da nece nastaviti uplate pre prvog jula neki koji su ih glasali su se smejali tome,a kako su zatupljeni verovatno bi i za ovu cenu zita nasli opravdanje samo da ostanu verni ovim neukim zelenasima koje su izglasali,nazalost nikada ne moze bez politike:off_topic:

danas Agromil pustio pare predao pre 2 dana cena 18din po kg pre su slabo placali sada i kukuruz i psenicu najbolje placaju od svih i bas me cudi jedini problem imam snjima za prevoz nece da mi posalju kamion nego uvek moram da ja vozim :osmeh: mlinovi placaju 16din i 30 para

Nazad
Vrh