Fodor Hetin akontativno 18 din sta reci!А о цени ни речи.
Мокрин 20 аконтација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fodor Hetin akontativno 18 din sta reci!А о цени ни речи.
Мокрин 20 аконтација.
Mislim da ti je informacija netačna!Fodor Hetin akontativno 18 din sta reci!
Izvinjenje moja greska 19Mislim da ti je informacija netačna!
Код вас се зна зашто су ниске цене, да лакше прогутате крај мораторија на продају земље странцима. Још су објавили просечну цену хектара која је испод 3.500€ (најнижа у ЕУ, па следи Мађарска са 5.300...) па се, чујем, Аустријанци припремају да навале. Додуше министрица каже да је ограничена куповина на 10 Ха али то важи само за државно земљиште.Kod nas u rh ... uzas od cijene jer glavnina psenice je 4. I 3. Klasa.
Ma moratorij na prodaju je sprdacina i mazanje ociju narodu.... Znaci mogao si kao stranac za 1.3 eura (doslovno) otvorit d.o.o firmu i kupovati ako hoces cijelu Hrvatsku. Cijena je svuda niska al nas dio europe je uzas.... Da je bar 20% cijena veca kao nor u Francuskoj i Njemackoj pa bi se nekako i pokrilo.....Код вас се зна зашто су ниске цене, да лакше прогутате крај мораторија на продају земље странцима. Још су објавили просечну цену хектара која је испод 3.500€ (најнижа у ЕУ, па следи Мађарска са 5.300...) па се, чујем, Аустријанци припремају да навале. Додуше министрица каже да је ограничена куповина на 10 Ха али то важи само за државно земљиште.
Vidim kako su navalili RWA puko.Код вас се зна зашто су ниске цене, да лакше прогутате крај мораторија на продају земље странцима. Још су објавили просечну цену хектара која је испод 3.500€ (најнижа у ЕУ, па следи Мађарска са 5.300...) па се, чујем, Аустријанци припремају да навале. Додуше министрица каже да је ограничена куповина на 10 Ха али то важи само за државно земљиште.
Ne znam kako je kod vas ali kod nas su silosi poluprazni,psenice nema kako su planirali,prinosi su katastrofalni i losi,malo je dobrih psenica bilo mozda 10% plafon20din sa Pdv konacna
navodno ide dole uskoro jer psenice ima u izobilju,gebi ne otkupljuje gotovo nista osim ovih sto imaju ugovor sa njima(pun je proslogodisnje psenice)
ukratko od svih ostalih otkupljivaca kod nas na kraju je to sve kupovao gebi,ogromnu kolicinu....sada to ne radi jer je pun proslogodisnje(e sad ne znam da li imate predstavu koliko je veliki gebi tj koliko ima mogucnosti da prima ovde kod nas gde je maticno tako reci u cantaviru lokacija+zakupio silose od nekadasnje fidelinke takodje u cantaviru i nadomak sela visnjevac)Ne znam kako je kod vas ali kod nas su silosi poluprazni,psenice nema kako su planirali,prinosi su katastrofalni i losi,malo je dobrih psenica bilo mozda 10% plafon
Pa realno,nisu oni u problemu,mi smo ako se nesto ne promeni u vezi cene.Oni su nagodinu u problemu jer psenicu skoro vise niko nece ni sejati za prodajuukratko od svih ostalih otkupljivaca kod nas na kraju je to sve kupovao gebi,ogromnu kolicinu....sada to ne radi jer je pun proslogodisnje(e sad ne znam da li imate predstavu koliko je veliki gebi tj koliko ima mogucnosti da prima ovde kod nas gde je maticno tako reci u cantaviru lokacija+zakupio silose od nekadasnje fidelinke takodje u cantaviru i nadomak sela visnjevac)
medjutim cak su se i oni zaigrali prosle godine i sad su u problemu
Kako si ti zadovoljan sa svojih 6t/kj ?Ne znam kako je kod vas ali kod nas su silosi poluprazni,psenice nema kako su planirali,prinosi su katastrofalni i losi,malo je dobrih psenica bilo mozda 10% plafon
Koji si ti bot jbt.moras da spinujes svaku realnost a pri tom nisam to nikad ni rekao.Imao sam 4.6/kj i to sam ti i rekao.Al ajdeKako si ti zadovoljan sa svojih 6t/kj ?