ban.novo selo
Član
Ja se izvinjavam moderatorima ali ako mogu da ih zamolim da preimenuju naziv teme u " Nastavak prdjenja o protestima". Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti što si učestvovao znaš kako treba.Na prošle nisi bio,na pretprošle ste zakasnili.Ne bih o tome kako su izgledale te blokade a znate i sami-da ne bude da pljujem.Samo da je bilo nekoga da snima.Ja sam pisao zašto ne idem na proteste ali zašto ne ide ostalih 297000 ili koliko ih još ima.Nikad nisi ucestvovao, a znas sta, kako i kad treba. Ti si fenomen. Kvalifikujes ljude da su nasamareni. Neko se nasamaren rodi i tu nema leka, razmisli malo o tome.
Ne tako davno Kikindjani su na dva protesta traktorima stigli do Cente. 90 km u jednom pravcu i tamo proveli nekoliko dana. To je za tebe misaona imenica. Znas kako izgleda, a nikad nisi bio???Kako to?? Ti bi oleo bi da neko snimi ljude kako stoje pored puta, spavaju u traktorima, a posao im kuci mozda propada??Pominjes broj od 297000 koji nisu izasli?? Sad i sam vidis koliko tu ima onih koji ne rade zemlju, ali se na pare ne gade.A ti što si učestvovao znaš kako treba.Na prošle nisi bio,na pretprošle ste zakasnili.Ne bih o tome kako su izgledale te blokade a znate i sami-da ne bude da pljujem.Samo da je bilo nekoga da snima.Ja sam pisao zašto ne idem na proteste ali zašto ne ide ostalih 297000 ili koliko ih još ima.
Slažem se sa Baderljicom da pregovarači nisu znali,šta ih je snašlo i da nije sve jedno.I slažem se da je veliki strah.Ali je sve to trebalo priznati i kraj priče.A ne bahato napadati nekog ako nešto napiše.
I ja sam proveo 20 dana na osmatračnici ( 91 ) kao KB a žviždalo je oko i udaralo u kuću koja je bila osmatračnica..I moram da priznam da sam se dobro tresao od straha dok malo nisam navikao,A znam koji su se hvalili kako ih nije bilo strah a od flaše se nisu odvajali.
Ne tako davno.Ne tako davno Kikindjani su na dva protesta traktorima stigli do Cente. 90 km u jednom pravcu i tamo proveli nekoliko dana. To je za tebe misaona imenica. Znas kako izgleda, a nikad nisi bio???Kako to?? Ti bi oleo bi da neko snimi ljude kako stoje pored puta, spavaju u traktorima, a posao im kuci mozda propada??Pominjes broj od 297000 koji nisu izasli?? Sad i sam vidis koliko tu ima onih koji ne rade zemlju, ali se na pare ne gade.
Sto se tice cene psenice. Kod nas je akont 18. Vidim da kod drugih varira od 14-20.
Pa zar nismo svi nasamareni.Premiju su nam odmah skinuli tako što su skinuli cenu mleka.9000 su nam skinuli kroz obaranje cena naših proizvoda.Šta je ostalo.Nikad nisi ucestvovao, a znas sta, kako i kad treba. Ti si fenomen. Kvalifikujes ljude da su nasamareni. Neko se nasamaren rodi i tu nema leka, razmisli malo o tome.