Cena pšenice rod 2023

Ja se izvinjavam moderatorima ali ako mogu da ih zamolim da preimenuju naziv teme u " Nastavak prdjenja o protestima". Hvala.

Nikad nisi ucestvovao, a znas sta, kako i kad treba. Ti si fenomen. Kvalifikujes ljude da su nasamareni. Neko se nasamaren rodi i tu nema leka, razmisli malo o tome.
A ti što si učestvovao znaš kako treba.Na prošle nisi bio,na pretprošle ste zakasnili.Ne bih o tome kako su izgledale te blokade a znate i sami-da ne bude da pljujem.Samo da je bilo nekoga da snima.Ja sam pisao zašto ne idem na proteste ali zašto ne ide ostalih 297000 ili koliko ih još ima.
Slažem se sa Baderljicom da pregovarači nisu znali,šta ih je snašlo i da nije sve jedno.I slažem se da je veliki strah.Ali je sve to trebalo priznati i kraj priče.A ne bahato napadati nekog ako nešto napiše.
I ja sam proveo 20 dana na osmatračnici ( 91 ) kao KB a žviždalo je oko i udaralo u kuću koja je bila osmatračnica..I moram da priznam da sam se dobro tresao od straha dok malo nisam navikao,A znam koji su se hvalili kako ih nije bilo strah a od flaše se nisu odvajali.

A ti što si učestvovao znaš kako treba.Na prošle nisi bio,na pretprošle ste zakasnili.Ne bih o tome kako su izgledale te blokade a znate i sami-da ne bude da pljujem.Samo da je bilo nekoga da snima.Ja sam pisao zašto ne idem na proteste ali zašto ne ide ostalih 297000 ili koliko ih još ima.
Slažem se sa Baderljicom da pregovarači nisu znali,šta ih je snašlo i da nije sve jedno.I slažem se da je veliki strah.Ali je sve to trebalo priznati i kraj priče.A ne bahato napadati nekog ako nešto napiše.
I ja sam proveo 20 dana na osmatračnici ( 91 ) kao KB a žviždalo je oko i udaralo u kuću koja je bila osmatračnica..I moram da priznam da sam se dobro tresao od straha dok malo nisam navikao,A znam koji su se hvalili kako ih nije bilo strah a od flaše se nisu odvajali.
Ne tako davno Kikindjani su na dva protesta traktorima stigli do Cente. 90 km u jednom pravcu i tamo proveli nekoliko dana. To je za tebe misaona imenica. Znas kako izgleda, a nikad nisi bio???Kako to?? Ti bi oleo bi da neko snimi ljude kako stoje pored puta, spavaju u traktorima, a posao im kuci mozda propada??Pominjes broj od 297000 koji nisu izasli?? Sad i sam vidis koliko tu ima onih koji ne rade zemlju, ali se na pare ne gade.
Sto se tice cene psenice. Kod nas je akont 18. Vidim da kod drugih varira od 14-20.

2011. i 2012. smo mi iz Tovariseva stigli do Bg, a punkt smo drzali, to jest tu nas je zaustavio kordon policije i zandarmerije kod Lukoil pumpe u Glozanu. Onda je opstina Backa Palanka bila jedna od jacih sto se tice organizacije. I onda je doslo do promene vlasti 😎

Da ste bili slozni onda bi ste izasli svi nakon 10 min, niste ni trebali ostati duze i ubedjivati se sa bagrom.
Da ste bili kompakti ostavili bi im papir na stolu i zavrsili sa njima, pa nek nazovu kad se zasite totalne blokade, a ne izasli smo da se vozimo kroz grad jedan krug i posle neki klosar koji je na celu protesta kaze dovoljno je toliko sad mozete otici kuci.
Sutra dan kao blokira se put kod Vladimirovca da sa nekom drugom ekipom dok su Vrscani ostali u kolibama u hladovini. Organizacija do jaja.
Nikakav kontakt nije bilo izmedju NS i Vrsca, osim pojedinacnih poruka na viberu.
Kad sam licno pitao Radoslava da li je upoznat sta se desava u nasem kraju pojma nije imao. Na pitanje da li da se krene ka Pancevu rekao je recima - Pa vi imate tamo vaseg koordinatora-
Tako da velikih propusta je bilo sa terena pa nije ni cudo da ste pukli na besmislenom sastanku od 9 casova sa obicnom lezbejkom.
I stavljam tacku na na svaku raspravu jer ne vodi nigde!
Neslozni smo, zavidni, uplaseni i nije ni cudo da nas tretiraju kao stoku i manipulisu sa nama kako im se dize jer im je lako!

Ne tako davno Kikindjani su na dva protesta traktorima stigli do Cente. 90 km u jednom pravcu i tamo proveli nekoliko dana. To je za tebe misaona imenica. Znas kako izgleda, a nikad nisi bio???Kako to?? Ti bi oleo bi da neko snimi ljude kako stoje pored puta, spavaju u traktorima, a posao im kuci mozda propada??Pominjes broj od 297000 koji nisu izasli?? Sad i sam vidis koliko tu ima onih koji ne rade zemlju, ali se na pare ne gade.
Sto se tice cene psenice. Kod nas je akont 18. Vidim da kod drugih varira od 14-20.
Ne tako davno.

Nikad nisi ucestvovao, a znas sta, kako i kad treba. Ti si fenomen. Kvalifikujes ljude da su nasamareni. Neko se nasamaren rodi i tu nema leka, razmisli malo o tome.
Pa zar nismo svi nasamareni.Premiju su nam odmah skinuli tako što su skinuli cenu mleka.9000 su nam skinuli kroz obaranje cena naših proizvoda.Šta je ostalo.

Ne znam šta ti je smešno kolega Baderljica.Peet lupeta a napisao je pravu istinu.Ovo pišem jer Peet zna da se mi retko slažemo.Kako si napisao post ispada da si ti sve sam pobedio.Voleo bih takvog čoveka lično da upoznam.

Nazad
Vrh