Cena pšenice rod 2023

Pa kakvi su vam prinosi kad vam hl nije ni 70hl??? Znaci ni ne znate nego nagadjate

To isto i ovde sto mi neki pricaju ima tu oko 30m jecma po kj,pitam za hl on kaze jedva 50 pa i ispod ovo sto je nosio isto za uzorak....meni hl 62 i imam 30m mozda malo vise sto sam predao

I najvaznije od svega ko to primorava otkupljivaca da vam kupi losu psenicu i da je placa vise nego sada???

Koja je to logika biznisa
Pojasnite mi
Ti si od retkih koji imaju toliki hl u ječmu,Gde je prinos bio oko 25meteri hl-51.Gde je prinos bio oko 17meteri,hl-57.Seme 1 reprodukcije od ulaganja.

U zadnja dva meseca su se pojavile tri table na kojima piše da je zemlja na prodaju. Sve u krugu od dva kilometra. Izaći će nam niske cene na nos.

Prodao danas vagon i po u bcm idvor, konacna cena 21 din kg sa 8% pdv.
Imam jos tri vagona pa sam se raspitivao oko robnih rezervi nema nista od toga, navodno imaju 800 tona od prosle god u silos koliko imaji i potpisan ugovor sa rr. Tako da dok to ne izvuku nema nista od kupovine... silos im pun ne znaju ni gde ce kukuruz i suncokret, nisu punili barze godinu dana, samo na sitno kamioni...

Objasni kako nema? Ako neko hoće da proda, tu je za njega konačna cena koju na žalost određuje kupac.... A kako nisu znali dali će cena biti 19 ili 20 dinara, dali prvo akont 19 pa sada zaokružili sada na 20 🫣.
Taj ko je uzeo akont računa se da je pšenicu prodao sada, nema čekanja do nove godine za doplatu. Barem je tako ovde kod nas.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ne postoji konacna jedino ako se zito ostavi na lageru. Onda sam odlucujes da li ti odgovara cena u trenutku kad odlucis da prodas. Ako ti sad kazu konacna je 20 dinara i odlucis da je prodas po toj ceni onda nema vise doplate.

Nazad
Vrh