Cena pšenice rod 2023

Šta reći a da ne ispadnem i ja protivan kao pregovarač.
Ljudi psenicu smestite u silose a što morate da prodate prodajte.
A teme oko pregovora barem prebacite u temu protesta.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

U jagodini 20dinara ali nije konačna cena, trenutno je tako.Mislim da bi bilo red da se ovde piše samo o ceni pšenice i o njenom kretanju a da se o debaklu na pregovorima ili uspehu, otvori nova tema.Mislim da nije ok, udjemo da pogledamo neku novost oko cene ali vidimo samo raspravu.Znači nova tema, to je jedino rešenje.

54aa848a8fe91b4241d9876517296f40.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Peet sve si napisao samo nisi napisao šta dalje. Prošli put pregovarači nisu valjali, ja sledeći put predlažem tebe, ti si veoma vispren i rečit, bar na tastaturi. Pokidao bi ih, ne bi vlastodršci znali šta sa tobom

Da sam bio pokraj tebe ne bi ti sigurno tako lako trpao rep izmedju noge i tutanj kuci, a u medjuvremenu nisi nista pregovarao vec pristao da te nasamare a ujedno i sve ljude koji su izasli.
Na kraju krajeva shvati i ti i baderljica da iritira vasa prepotentnost.
Iritira jer vi sagledate na takav nacin te proteste i pregovore sa jako visokog nivoa i uspeh u svemu tome a da pri tom vecina ucesnika na proteste a i drugi vide totalan neuspeh!
Nije valjda da se ugledate na najveceg i lazete same sebe?! Ili jednostavno to tece kroz vene vodjama!
PS
Izvinjavam se sto i dalje sam odgovarao u ovoj temi, tek sad sam primetio da ste prosli u drugoj temi!

Poslednja izmena:
Muka mi je nastaviti neku raspravu u nedogled!
Vi branite sebe jer ste nesto postigli a to postignuto je kao sto sam napisao jedno veliko NISTA. Ovo nije samo moje licno misljenje vec misljenje 90% paora koji su izasli na ulice.
Na predzadnjim protestima uspeli ste izboksovati kako Nedeljko kaze bez da mu se neko zavhali, vecu cenu za suncokret i nista od ostalog trazenog, smesno je i postaviti radi podsecanja listu zahteva koju ste vi celnici protesta napravili pre ili u toku protesta a sta se od toga postiglo?
Na zadnjim protestima uspeli ste pod znacima navoda izgurati jos 9000 din u plusu koje jos nije videlo ni 10% poljoprivrednika i time ste toliko ponosni, a sta je po pitanju ostalih tacka? Opet prazna obecanja.
Nesto su vam obecavali a vi se pravite da jos ne znate da vam lazu ko psi.
I za kraj, ako okrenem drugacije pricu u drugom smeru, bilo bi mi drago da smo imali velikog uspeha u tim protestima i ostvarenju svih zahteva ali ako i nismo, onda tesim se time da Bogu hvala jos nisam ugrozen nikako da ne mogu izgurati iz ovog blata.

Pa zar ne vidiš da se međusobno pljujete.Kad vam saspu vaši saborci istinu u lice-ne sviđa vam se jer vi imate neku svoju istinu.

Kod nas u rh najveci otkupljivac psenice nudi sljedece cijene:
145 eura za prteoin manji od 10.5
155 do 12% proteina
160do 168 do 13.5% ali mora hl odgovarati.....
Uglavnom uzas od cijene jer glavnina psenice je 4. I 3. Klasa.
Ima boljih trgovaca ali nemoze svatko njina voziti ako su daleko.

Nastavljamo žetvu pšenice posle dva pljuska koji su zahvatili deo atara. Opet smo u Čortanovcima gde radimo njive 5. i 6. klase koje daju iznenadjujuće dobar prinos.Takodje možete videti komplet turu prevoza od njive do silosa gde je u glavnoj ulozi Mika sa MTZ 892. Sve to i još lepih kadrova u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Nazad
Vrh