Kosjerac
Prijatelj Foruma
Danas bio na pumpi da točim gorivo kad ono cvrc nela lažnjaka samo d2 i ed, nis pumpa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas pazario lozak po 92.10,nis-ova pumpa.
A ovako si bio diskriminisan u ove kisne dane.Danas sam pricao sa jednim kamiondziom iz N.Beceja,kaze da juznije od Panceva svugde ima lozaka i tankuje se sasvim normalno...naravno,u Vojvodini nemoze,u Srbiji uvek MORA!
A danas, jeftinije nego ispod reke.Danas pazario lozak po 92.10,nis-ova pumpa.
Ne znam na sta pre da obratim paznju, da'l na tvoj recnik, tvoje poznavanje geografije, ili mozda na ovu opstu rasnu diskriminaciju. Dogovorite se gde ima, pa obavestite nas koji smo tu negde, pa da dodjemo tamo gde je bolje.Nemoj lupati, kada kod nas nema, dolazimo u Vojvodinu da sipamo. Po 92 din / litar.
Možda u tvom kraju kad sam bio u prolazu nedavno između Svilajnca,Palanke i Mladenovca na 3-4 pumpe je pisalo da ima Lož ulja.Nemoj lupati, kada kod nas nema, dolazimo u Vojvodinu da sipamo.
Po 92 din / litar.
Nije i nema ogranicenja na uzetu kolicinu,lozaka i dalje nema kod nas,tankovao sam u B.Petrovo Selo.to tamo kod kruznog toka? jel ima ogranicena kolicina koliko sme da se sipa?
Razlika je kazu, zbog obima prodaje,Nije mj jasno kako moze na Nisovim pumpama da bude razlicita cena, u nedelju sam video u Sapcu na Nisovoj pumpi na izlazu iz sapca prema sremu kod mosta da je cena 92. Kako je onda moguce da je negde 100 dinara stvarno mi nije jasno.