none 73
Član
da se i ja malo priduzim vama imam pljenje kao fica

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

a ja sam ga pitaosatzcivok je napisao(la):A sto si zarobio debelu krmacu?
pa kako da mi ne bude smesno.. razumes li sadakako mislis zarobio ..ti se to zezas sa nama ha:ha:ha:ha:ha ha:ha:ha:ha:ha

e danas sam ga ispusio nema ni 150 din da vidis kako bi se ujeo za kur..c cena jedva 130dincrni gruja je napisao(la):danas me zovu sa svih strana .. niko ne da vise od 150 din (nikad gora cena pred Sv.Jovana )...
Post je spojen: [time]1294982448[/time]_________________________________________________
ove godine smo ga najebali .... zivi bili pa videli..![]()
nemoj cuo sam da bolima izdrzali smo ..znam...... ali izgleda da sam i ono malo zivaca sto sam imao izgubio danas .. odlazio sam da ih hranim ..bez i malo volje .. pozeleo sam samo da nema farme i nicega dokurcilo mi je sve **greška ti ovu Srbiju ne moze se vise izdrzatinone 73 je napisao(la):grujo izdrzi bice boljih dana a bilo je i gorihnemoj cuo sam da boli

ima nest i u 
ma da mi nije te ljubavi doslo mi je danas da napravim tesko sranje ali sam se nekako suzdrzao... treba da platim koncentrat ..anone 73 je napisao(la):nije sve uima nest i u
![]()
niotkud ali interesantno ma prasad ih ne interesuju .. nece ni da kupe to me je pogodilo ..uhhh pa za ime boga sta se ovo desava 
pa to mene i boli privatnik sam 22 god ,, sa farmom radim 5 god .. i niko da mi izadje u susret samo da nas uniste ..da nas poistovete sa neradnicima i dzabalebarosima .. strasno ahhhPetar 90 je napisao(la):Ma bice bolje,valjda ce i nas nekad da ogreje sunce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najgora stvar u svemu ovome sto postoje ljudi koji hoce da rade,a niko nece da ih podrzi i da stane iza njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()