crni gruja
Član
ma i ja ih volim ali me ne ne nerviraju ..prasad nego ljudi .. ja kao manje servis vise farma da se opustim kad djavola digose mi pritisak juce i danas ...oho
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tomieh je napisao(la):15.3 trebam 30 prascica po 20kg (-1+ KG), placam 150din/kg, redovan kupac!
tada .. svi traze a cena je najaca a za 150 trenutnaSvi tovljaci kupuju tad,tako da ne verujem bas da ce biti ta cena.
onda prodaji kao sto svi i sad prodaju za 130crni gruja je napisao(la):tada .. svi traze a cena je najaca a za 150 trenutnaSvi tovljaci kupuju tad,tako da ne verujem bas da ce biti ta cena.
momak sta sad ti prognoziras cenu da ce u martu biti 150 din i ti si ponudio kao super cenu nemoj da me nerviras jer sam i onako iznerviran od ovih prekupaca pa jos i mi medjusobno da se prepiremo .. mlad predpostavljam posto nisi stavio god.proizvodnje da bi nam solio pamet i kao mi sada hocemo da damo jeftinije..ne staj mi na mukutomieh je napisao(la):onda prodaji kao sto svi i sad prodaju za 130crni gruja je napisao(la):tada .. svi traze a cena je najaca a za 150 trenutnaSvi tovljaci kupuju tad,tako da ne verujem bas da ce biti ta cena.
crni gruja je napisao(la):momak sta sad ti prognoziras cenu da ce u martu biti 150 din i ti si ponudio kao super cenu nemoj da me nerviras jer sam i onako iznerviran od ovih prekupaca pa jos i mi medjusobno da se prepiremo .. mlad predpostavljam posto nisi stavio god.proizvodnje da bi nam solio pamet i kao mi sada hocemo da damo jeftinije..ne staj mi na mukutomieh je napisao(la):onda prodaji kao sto svi i sad prodaju za 130crni gruja je napisao(la):tada .. svi traze a cena je najaca a za 150 trenutnaSvi tovljaci kupuju tad,tako da ne verujem bas da ce biti ta cena.
da ali na prosek na 28-30 kg sada trenutno... nego ti najbolje da kupis krmacu das 400-450eura i molis se bogu sta ce da bude i tada ce tebe da kosta 1.1 eura po sadanjim cenama koncentrata1,5 euro mogu dat po kili
U pravu si Grujocrni gruja je napisao(la):da ali na prosek na 28-30 kg sada trenutno... nego ti najbolje da kupis krmacu das 400-450eura i molis se bogu sta ce da bude i tada ce tebe da kosta 1.1 eura po sadanjim cenama koncentrata1,5 euro mogu dat po kili
na 20 kg neces naci nigde veruj mi 20 kg su skuplja nego li prosek od 28-30 kg...
obilazim i gledam pa opet neko iznenadjenje .. jbg.. a da se kalkulise ..eh sta bih ja voleo //ali me niko ne pita ..U pravu si Grujo
Neka kup[i krmacu pa neka pravi prasad kakva voli i po svojoj volji...
pa rekoh vam cacani dodjose na 130 prosek 30 kgNikola.KV je napisao(la):Samo si ga ubio u pojam
seres .. taj nije upucen ala si ga osemenio ha ha tako i trebaNikola.KV je napisao(la):Prodao veceras 1 kom 24 kg po 180.
pa sta da radim preterali su tezinu neki su bili i na 34 kg .. jbgNikola.KV je napisao(la):Isti krasni,jedno po jedno,al opet mi je bolje i tako nego da poklanjam.