none 73
Član
da se i ja malo priduzim vama imam pljenje kao fica
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ja sam ga pitaosatzcivok je napisao(la):A sto si zarobio debelu krmacu?
pa kako da mi ne bude smesno.. razumes li sadakako mislis zarobio ..ti se to zezas sa nama ha:ha:ha:ha:ha ha:ha:ha:ha:ha
e danas sam ga ispusio nema ni 150 din da vidis kako bi se ujeo za kur..c cena jedva 130dincrni gruja je napisao(la):danas me zovu sa svih strana .. niko ne da vise od 150 din (nikad gora cena pred Sv.Jovana )...
Post je spojen: [time]1294982448[/time]_________________________________________________
ove godine smo ga najebali .... zivi bili pa videli..![]()
ma izdrzali smo ..znam...... ali izgleda da sam i ono malo zivaca sto sam imao izgubio danas .. odlazio sam da ih hranim ..bez i malo volje .. pozeleo sam samo da nema farme i nicega dokurcilo mi je sve **greška ti ovu Srbiju ne moze se vise izdrzatinone 73 je napisao(la):grujo izdrzi bice boljih dana a bilo je i gorihnemoj cuo sam da boli
ma da mi nije te ljubavi doslo mi je danas da napravim tesko sranje ali sam se nekako suzdrzao... treba da platim koncentrat ..anone 73 je napisao(la):nije sve uima nest i u
![]()
pa to mene i boli privatnik sam 22 god ,, sa farmom radim 5 god .. i niko da mi izadje u susret samo da nas uniste ..da nas poistovete sa neradnicima i dzabalebarosima .. strasno ahhhPetar 90 je napisao(la):Ma bice bolje,valjda ce i nas nekad da ogreje sunce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najgora stvar u svemu ovome sto postoje ljudi koji hoce da rade,a niko nece da ih podrzi i da stane iza njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()