amper91
Član
Уређено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se pitanje odnosilo na mene, odgovor je DA ...Уређено?
To svinjče od 100kg za 18000 ima samo ovde na forumu. Kod nas 270-300 din/kg.
Ja sam lično kupio jednog od 230kg po 270 din pre 10 dana. Ali opet kad pogledam ni to nije skupo, prodao prasiće, i maltene za 4 veća praseta kupio lepo parče.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Dis uređeno 679din. Biće jeftinije za Božić.Уређено?
Da li smo mi obavezni da prodajemo svoju robu po Matijevicevom cenovniku??Sirovine - Industrija mesa Matijević
SIROVINE Cenovnik žive stoke sa primenom od 11.12.2024. Otkupno mesto “IM Matijević” doo Novi Sad Rumenački put 86 Prijem stoke od 07:00 do 11:00h Napomena: Na posebnu naknadu od 8% stiču pravo proizvođači koji nisu obveznici PDV-a. Status poljoprivrednog proizvođača se dokazuje prilaganjem...matijevic.rs
Cene su slične i kod ostalih otkupljivača.Da li smo mi obavezni da prodajemo svoju robu po Matijevicevom cenovniku??
Ја ћу ипак из мог обора, јес да је мало скупље,али ми некако слађеDis uređeno 679din. Biće jeftinije za Božić.
Znači zaokružen ciklus, pokrenuli/ pomažu proizvodnju svinja i kolju u samo određenim klanicama koje takođe pomažu iz ovog fonda.Кроз мале кланице које су исто тако покренули. Све мора легално папиролошки. Добар део услужног това тако гурају.