Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To svinjče od 100kg za 18000 ima samo ovde na forumu. Kod nas 270-300 din/kg.kako vam uzimaju te velike prasice,nikad mi nece biti jasno
prase od 35kg??
znaci bilo je i veci
i onda se cudimo sto su cene u prodavnici nenormalne
prase kosta 12 hiljada pa rad da ga odradis za i onda kazu nema kupca
tovljenik sad od 100kg 18hilj a oi ivime dobijes 60 kila bar vise
uzeti prase od 12hilj naspram tovljenika je glupost nevidjena
Dođi kod ako želiš dobićeš pun kamion za 180 din a od sutra još manjeTo svinjče od 100kg za 18000 ima samo ovde na forumu. Kod nas 270-300 din/kg.
Ja sam lično kupio jednog od 230kg po 270 din pre 10 dana. Ali opet kad pogledam ni to nije skupo, prodao prasiće, i maltene za 4 veća praseta kupio lepo parče.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Javi sutra da uporedimo 10 din najmanjeI ovde.
Ovde kod nas svu prasad uzimaju pecenjare, nema prodaje prasadi za druge namene, tipa tov. Onaj pecenjar koji je iskren ce otvoreno reci da najveci procenat pecenja izvuce kada je tezina zive vage 30kg do 40kg.kako vam uzimaju te velike prasice,nikad mi nece biti jasno
prase od 35kg??
znaci bilo je i veci
i onda se cudimo sto su cene u prodavnici nenormalne
prase kosta 12 hiljada pa rad da ga odradis za i onda kazu nema kupca
tovljenik sad od 100kg 18hilj a oi ivime dobijes 60 kila bar vise
uzeti prase od 12hilj naspram tovljenika je glupost nevidjena
tovljenik ti je do 130kg,kod nas su 180dinara trenutnoTo svinjče od 100kg za 18000 ima samo ovde na forumu. Kod nas 270-300 din/kg.
Ja sam lično kupio jednog od 230kg po 270 din pre 10 dana. Ali opet kad pogledam ni to nije skupo, prodao prasiće, i maltene za 4 veća praseta kupio lepo parče.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока