Cena malih prasića na tržištu

osim pecenajara ali sad ko kupi prase po toj ceni umesto tovljenika od 100kg blago receno -bas nije u vinklu-

da bi je jeo i platio prase 12500din a tovljenik kod nas od 100kg 17000hilj

gde nestade 75kg??? a razlika 4500din :) ispade razlika kila mesa 60dinara :rolleyes:
Da, ali ko kupi tovljenika neće jesti prasetine. Sve ima svoju cenu.
Ja recimo neću dati prasad za 300 dinara, ima da pokoljem za nas i ješćemo prasetine cele godine umesto jeftinih tovljenika.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
500 dinara do 27-8 kg preko te kilaze 450 dinara .. Rasprodato sve ostalo 3-4 komada , razmisljam se za priplod da ih ostavljam ..

Dobro opet i po 500 din ispada jeftinije ali da se slabo prodaje to stoji

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Losa ideja. Veruj mi
Prosle godine mi isto rekose ostavio 2 nazimice kada su bili ''700'' jedna od te dve za ovaj Bozic oprasila 16 , evo sada ima 14 komada od nje , pa ti izracunaj :D i sad se opet prasi ..Ako je kvalitet ,nije losa ideja ..
Znam samo da su preko Drine od 10 do 14km , tj od 5 do 7 eura , i nema ih , ljudi dolaze ovamo kupuju , rede peku i prenose .. A sto se tice smanjene traznje , to stoji , ubaceno je dosta krmaca ..

Kupim prase od komsije iz obora fino ga zakoljem sredim i onako vruce usolim i pravac pekara ili razanj,obicno gledam da kupim zensko i sto teze nije bitno 30 35 kg uzmem najvece ili da kalkulisem zaradu na jednom prasetu i odem u mesnicu i razmisljam kad je zaklano i odakle je stiglo hm tezak izbor u pm

E ovde kupiš prase iz obora, i to koje ti on izabere, najčešće neko koje je nakupac ostavio, nema koje ti hoćeš, a cena bude kao za prvoklasno...
Često bude da moraš i sam da hvataš, i na kantar, jer gazda je srčani bolesnik, ne sme da se zamara...
I da platiš cenu, šta misliš, "domaće" hoćeš....
Nosi se bre u tri lepe, i ti i tvoje "domaće" prase...
Moje pare, moj izbor, pa bio i iz Zimbabvea !!!!

Skupe
Crkotine
Prvo sigurno nije tačno.
Drugo... Možda, a možda i ne.
Za Lidl znam odakle stižu i nisu uopšte loši, za ostalo nemam info.

I da,

Lenja
Gospoda

Prvo tačno 100%
Drugo...... Hm...

Elem, naleteh na FB da večeras u Bašaidu, čini mi se, prodaju od 18h toplo praseće pečenje po 1600 dinara.

Sticajem okolnost znam kakva je papirologija potrebna i kakva je kontrola kvaliteta u Lidlu. Da bi neko usao u bilo kakvu priču sa Lidlom,mora dobro da se oznoji.Za druge markete ne znam al ovde ko uvali 'crkotinu' taj je maher .Pozdrav .

Sticajem okolnost znam kakva je papirologija potrebna i kakva je kontrola kvaliteta u Lidlu. Da bi neko usao u bilo kakvu priču sa Lidlom,mora dobro da se oznoji.Za druge markete ne znam al ovde ko uvali 'crkotinu' taj je maher .Pozdrav .
Kako pečem prasiće uslužno i do 1000 komada godišnje, znam kakva je prasetina koja dođe iz lidla.Matijević isto otkupljuje prasiće, pa opet prase iz njegovih radnji izbegavam upšte da uzmem peći. Na kraju uvek bude onaj što je peko kriv kada pečenje nije za ljudsku upotrebu maltene.
Mada ko nije drugačiju prasetinu probao osim lindine i ne zna da ima i bolje, i kako to bolje treba da izgleda.
Inače prasići ovde idu 450din.

Moj svinjac, moje prase, moje pare. A lenja Gospoda nek jedu skupe "crkotine" iz linde i ostalih sega-mega marketa...

Za mene svakakav epitet možeš da prikačiš, đubre, gegula, stipsa, pa nek bude i to Gospodin, neće se uvredim, da volim da se svađam, nek' ti bude, al' da sam lažov, lopov i lenština, to će zajebeš !!!!!
Klasika, kako da prodam nešto, pa lako, samo pljuješ po konkurenciji !!!!
Moje extra roba, tuđe je sranje, crkotina...

Sticajem okolnosti sin mi radi u N.Pazovi evo sesta godina Lidl magacin.Od jednog naseg proizvodjaca svaki dan dodje sleper smrznotog mesa i svaki dan od tog istog od tri do cetiri palete nogica.Za neke papir vazi,a za neke papir trpi sve.

Nazad
Vrh