Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAmo da ti javim prodao sam po 140 dindraganpan je napisao(la):Zlikovac...
E nek su ti ALAL...
Kad ih utovis prodaj ih po 50 do 60 din
upavu sigoranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.
nekome rat nekome bratJel se nadas nekoj ceni ili imas hrane da utrosis?goranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.
stavlja svesno omcu oko vrata..francuz je napisao(la):Jel se nadas nekoj ceni ili imas hrane da utrosis?goranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.

Pravi zakljucakNikola.KV je napisao(la):To i jeste cilj sadasnjih,da te nateraju da nedrzis stoku vec da prodajes repromaterijal koji ce oni da izvezu i omlate pare.A posle da uvezu svinje i opet namlate kes.![]()

pa za 6 meseci mozes prodavati kukuruz a mozes ga i odmah prodati dok kilazu daje i vlagagoranv je napisao(la):ljudi nemojte zatvarati prasad za tov pa cu vas pitati sta cete prodavati za 6 meseci.bolje jeftinije prodavati nego jeftino kupovati.jednom sam bio bez tovljenika i nikad vise

Nadam se boljoj ceni, krece kupovina za jesennone 73 je napisao(la):Svaka čast , to je lepa cena i sledeće da tako prodaš.![]()

Super prodato,eh da je svuda takofrancuz je napisao(la):danas prodao 7 kom 30kg prosek po 180 din... dobra roba, moglo je jos malo
prasad 25-30 kg 200din