Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAmo da ti javim prodao sam po 140 dindraganpan je napisao(la):Zlikovac...
E nek su ti ALAL...
Kad ih utovis prodaj ih po 50 do 60 din
upavu sigoranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.
Jel se nadas nekoj ceni ili imas hrane da utrosis?goranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.
stavlja svesno omcu oko vrata..francuz je napisao(la):Jel se nadas nekoj ceni ili imas hrane da utrosis?goranv je napisao(la):ljudi stiglo 50 kom. 19kg prosek po 135 din.dok jednom ne smrkne drugom ne svane.terba mi jos 100kom.
Pravi zakljucakNikola.KV je napisao(la):To i jeste cilj sadasnjih,da te nateraju da nedrzis stoku vec da prodajes repromaterijal koji ce oni da izvezu i omlate pare.A posle da uvezu svinje i opet namlate kes.![]()
pa za 6 meseci mozes prodavati kukuruz a mozes ga i odmah prodati dok kilazu daje i vlagagoranv je napisao(la):ljudi nemojte zatvarati prasad za tov pa cu vas pitati sta cete prodavati za 6 meseci.bolje jeftinije prodavati nego jeftino kupovati.jednom sam bio bez tovljenika i nikad vise
Nadam se boljoj ceni, krece kupovina za jesennone 73 je napisao(la):Svaka čast , to je lepa cena i sledeće da tako prodaš.![]()
Super prodato,eh da je svuda takofrancuz je napisao(la):danas prodao 7 kom 30kg prosek po 180 din... dobra roba, moglo je jos malo
prasad 25-30 kg 200din