none 73
Član
Ma kad imam šta da prodam ništa lepše.Ništs više ne boli kad neko traži robu a ti mu kažeš "NEMAM"
![Razbi :udri: :udri:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/udri.gif)
![Lose ::lose:: ::lose::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/lose.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bravo ..bas mi je drago...francuz je napisao(la):danas prodao 7 kom 30kg prosek po 180 din... dobra roba, moglo je jos malo
prasad 25-30 kg 200din
Tajdan bilo...Petar 90 je napisao(la):ko umije njemu dvije![]()
![]()
![]()
Puni obore Bog te rajski...marko nk je napisao(la):Ja sad nadoh dva kom stari 64 dana u jedno 26kg, a u drugo 24 kg po 3 eura![]()
Lakše mu je da kupi ovde kod nas za 1.5 e a da ih proda tamo za 3francuz je napisao(la):Puni obore Bog te rajski...marko nk je napisao(la):Ja sad nadoh dva kom stari 64 dana u jedno 26kg, a u drugo 24 kg po 3 eura![]()
A nije baš sve tako sjajno, ima tu troškova dosta, papira, taksi, vadjenje rešenja, pdv, ali ipak ima i zarade, da nema ne bih išao u Srbiju zato što volim Šumadijunone 73 je napisao(la):Lakše mu je da kupi ovde kod nas za 1.5 e a da ih proda tamo za 3francuz je napisao(la):Puni obore Bog te rajski...marko nk je napisao(la):Ja sad nadoh dva kom stari 64 dana u jedno 26kg, a u drugo 24 kg po 3 eura![]()
![]()
dakle zima i dalje u najavi,nista od suncaprezalj je napisao(la):Kad bi ta cena dosla ovde.....ogrejalo bi nas![]()