Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je. U trenutnoj situaciji to je odličan potez, ali dugoročno gledano ta krmača nema neku naročitu perspektivu.mislio sam na to da bi ona u sadasnjoj kilazi tek trebala da ide pod nerasta,ali to nema veze sa tobom ti si napravio dobar posao i za kratko veme ces utrostruciti ulozeno...neka su ti svi korisni
Hvala druzemislio sam na to da bi ona u sadasnjoj kilazi tek trebala da ide pod nerasta,ali to nema veze sa tobom ti si napravio dobar posao i za kratko veme ces utrostruciti ulozeno...neka su ti svi korisni
Ja mislim druze da to nema tako da se kupi tj niko tako nece da proda ovo sam ja uzeo komplet sa krmacom..Gde imaju ti prasici od 10 dana da se kupe ja odmah kupujem 30-ak?
Kako mislis nema perspektivu?Mislis ide leto pa je niko nece uzeti kao krmacu od 120-130kg za klanje?Videcu sta cu jos sa njom...Tako je. U trenutnoj situaciji to je odličan potez, ali dugoročno gledano ta krmača nema neku naročitu perspektivu.
Taj gazda je imao jos jednu krmacu to ce naj verovatnije uzeti moj drugar,zasto je nebi ostavio za dalje prasenje?Mozda jos jednom pustiti pod brava?Strasno sta se radi, ali on nije nista izgubio, moze da je utovi i da ode za lepe pare. ja je nebih ostavljao za dalje prasenje , jer to se nije ni formiralo kao priplodni materijal a kamoli da ostane za neki duzi period
Da li znas sta i kako najmanje sa 7 mes strosti i sa 120 kg min , spremna kao nazimica da ide pod vepra ... za 4 meseca mora da ima bar 170 kg a ti kupio ima 100 kg razumesJa mislim druze da to nema tako da se kupi tj niko tako nece da proda ovo sam ja uzeo komplet sa krmacom..
Ma znam da se prodaju ti mali prasici oko 10-ak kg samo ne znam gde.