pocerina
Član
Probaj ponovo, ispraznio sam sanduce ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isao sam na dosta slava prethodnih dana za Jovanjdan, koga god sam pitao svi kazu da su placali 350 din/kg. Krmaca stvarno malo ima u nekoj intenzivnijoj proizvodnji. Uglavnom ljudi drze krmacu i jednom godisnje se oprasi, po neko se zakolje, nekoliko se hrani za na jesen i to ti je to.Kod nas su i za Svetog Jovana bili po 350 din/kg ...a i dalje na celoj teritoriji Bajine Baste (35000 stanovnika) nema vise od 20-tak krmaca prascara....
Inace ja sam poreklom iz Bajine Baste pa znam, ima li igde skuplji kukuruz nego tu? Tako da te ne cudi sto nema krmaca.Kod nas su i za Svetog Jovana bili po 350 din/kg ...a i dalje na celoj teritoriji Bajine Baste (35000 stanovnika) nema vise od 20-tak krmaca prascara....
Takvu cenu mozemo ocekivati do 8.marta,a onda bi trebalo ocekivati blagi skok,kazu u Kv spala na 250 ali ja juce uspesno prodao prosek 31kg .. 3kom,, na 280. a pogodio jos 2 na 250 isti kupac