sve sto se radi isplati se u nekoj meri,e sad kolika je isplativost zavisi od mnogo faktora,a cuvanje u kontinuitetu sigurno dovodi do isplativosti,,,,jeste da ljudi dosta pricaju e ispalti se oo ne isplati se ono pa i djlje se bave istim poslom ko zna koliko dugo,,,svako nadje neku svoju racunicu,,,moje misljenje je ipak da se sve isplati sto se radi samo je pitanje koliko mi sebe i koliko ulaganja damo u poso ,a kolio ocekujemo da zaradimo i kakvi su nam prohtevi....
Sigurno se ne moze zaraditi od jedne krmace ili jedne krave,ili dva,tri bika,ali svakom poslu se treba posvetiti i raditi ga u kontinuitetu i sa pravim i pametnim postupcima ima i zarade sigurno....pa i trgovine ne pazare svaki mesec isto ali na godisnjem nivou kad urade neki prosek,onda ispadne drugacije,tako je i u poljoprivredi,sve zavisi od ture do ture,od kvaliteta,od uslova,od nacina cuvanja stoke,obradnje zemljista i na kraju i od cene,..
i ne moze se zaraditi na jednoj turi ,ali isto tako ne moze se ni propasti bas na jednoj turi....
trenutno je dobra cena za prasad,jegnjad,bikove,telice,ali ja isto tako pamtim kad smo kupovali telice na 3marke,a prodavali bikove na 1,4marke,pa i dalje cuvamo....
izvinjavam se ako sam otiso u
,ali price da se nista ne isplati raditi su
,.....