NenadCurugvajac
Novajlija
Becej danas 300rsd,slaba ponuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
traze jagnjad al ona kod nas na pijaci bila 350din/kg i to nije roba prve klase....a prasica kod nas nema i ako ima neko klanice to brzinski otkupeSkupa prasetina pa danas masovno traže jagnjad za Sv Jovan, ali ih nema... opšta panika pred slavu...
Dobro vece Petre . Kod vas klanice brzo otkupe , a kod nas ix je tesko prodati .Pre dve godine imao sam tri krmace muku sam mucio da ih prodam pa sam osto na jednu , sad hocu opet da pustim dve pa jos dve . a kako cu ih prodati to jos neznam ALI NESTO MORA DA SE RADIIIIIIIIIIIIIII .traze jagnjad al ona kod nas na pijaci bila 350din/kg i to nije roba prve klase....a prasica kod nas nema i ako ima neko klanice to brzinski otkupe
To si potpuno u pravu . Ovde su sad 220 i nema ih .Sumnjam da ce svi poceti, krmacu treba nekada I nahraniti. Ljudi se previse zaletali, a hrane malo, cena bila kilava, susne godine,,, Ove godine I cena tovljenika se solidno odrzala do nove godine tj, u nekim krajevima nje ispa ispod 200 din.
kod vas je jos i dobro ovde su 240 _ 250.danas u bogaticu se mogli uzeti prasici po 290 din
- - - - - - - - - -
Po meni ovako velika cena prasaca i jaganjaca se nece ponoviti skoro...mislim na cenu od 350 din/kg.
danas u bogaticu se mogli uzeti prasici po 290 din
Pa takoo,pred kraj pijaca..uzeo ja par komada....U sapcu nisam bio ali sam isto cuo da je bilo strasno...Pa nije bas tako bilo.Mozda je na kraju pijace neko dao po te pare da ne vraca kuci,na komad isli po 320.Danas u Sapcu kazu da je haos sa prasicima,kazu zatvorili kapiju da ne ulaze vise ne mogu da stanu.