Miloš D.T
Član
Jуче у сурчину продати прасици по 300 дин/кг са просеком од 31 кг.прасици до 20 кг се плаћају 330 дин/кг.
Mora da su dobri čim su iz tog Donjeg Tovarnika.

(DE SI GRUJOOOOOOOOOOOOOOO)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jуче у сурчину продати прасици по 300 дин/кг са просеком од 31 кг.прасици до 20 кг се плаћају 330 дин/кг.
Prasence je danas uredjeno ,sutra ce se peci ,prekosutra degustacija .![]()
Masala.Danas nastavak .![]()
Cene prasica nikad jaca300-350din, drugar ima 80kom oko 35kg pre dva dana dolazio mesat iz Loznise i davao 100e po prasetu djuture danas dolazio do mene i rece da ih nije dao i da je narucio 15t kukuruza da ih rani istom mesatu je dao 24.12 po 280din 31kg
Zeznuo se sto nije dao, ali zaista. To mu je bila super cena trebao je prodati, ovako ce sada cena svinja brzo pasti, posto ce krenuti uvoz jer je carina ukinuta.![]()
Juce platio 27kg prase po 300 din nisam imao od svojih![]()
zeznuo se i to debelo,da je imao bar njegovu hranu,pa i ajde donekle da razumem,ali ja bi prodao u tom slucaju i kuruze i prasad....Cene prasica nikad jaca300-350din, drugar ima 80kom oko 35kg pre dva dana dolazio mesat iz Loznise i davao 100e po prasetu djuture danas dolazio do mene i rece da ih nije dao i da je narucio 15t kukuruza da ih rani istom mesatu je dao 24.12 po 280din 31kg
sto mi se ne javi covece...Juce platio 27kg prase po 300 din nisam imao od svojih![]()
Ma za Bozic jedno sam uzeo. poz.sto mi se ne javi covece...
Koje ti je tasta?slušaj SAMA ja još mogu da izedem celu moju farmu a već imam 150+kg još kad mio daješ ovakve ideje?!?
TAŠTA će te moja častiti kad majkam![]()