Ranbobas
Član
6 komada,prosek 25 kg,otislo klanici po 190din.Jbg da se ne zezam,pa da krcmim,a tako bi islo po 200din.Ipak su to samo 6 kom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se to prodaju prasici zbog lose cene tovljenikaJa danas prodao deset komada od 20-35kg po 195din
Ne isplati se vise toviti... Ostavljam sibolicnih 15 komada u tovu... Imam zagovoreno za sutra 20 prasica po 200din tu su i oni od 15-25kgJel se to prodaju prasici zbog lose cene tovljenika
Krajevo .. sinoc ka mi jedosao drugar iz klanice ,, koji je preuzeo tovljenika .. on je kupio po 210 -220 din i to se za kilazu nije pitalo do 40 kg se prodavalo , ali dzaba nije nasao koliko mu treba jer na pijaci slaba ponuda ...
Prasad se prodavala po 210-220 din nije se pravio problem da li imaju 30 ili 40 kg,, sad ti je jasnije da ne opterecujes.. vec napacene bele bubrege ha ha moj Dule , Dule