novica
Član
jednoj pecenjari u pecincima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ovde kupci poceli da zovu mene i pitaju za prasad od pre neki dan... A ja sutra obecao jednom da isporucim samo ona iznad 30kg. Malih neka jos neki danJuce prodao 11 kom,prosek 29 kg,po 170.Na pijaci proslog cetvrtka,NIJEDNO NIJE DOTERANO.Za rubriku "Verovali ili ne".
Imam ih jos 10 komada prosek po 20 do 25 kg ali to smo dogovorili za kasnije kada narastu do 30 i 35 kg. E tada ce verovatno pasti cena... No S bozjom pomocu za zivot i zdravlje pa kako bude, Jer za desetak dana se prase dve pa zivot ide dalje... Samo glavu goreNemam reci ,, bravo,,..
Iz tvojih usta u božije uši , ja ću za 1.maj pa do đurđevdana imati prasiće od 7 krmača koje su počele da se prase od 14 januara pa do 15 februara, neki će morati na dijetu ali pre 25 aprila nema prodajeMoja neka prognoza, sad ce prasad da vam panu na nekih 140-160dinara sve do kraja marta, a od aprila ce cijena da raste do 220-230 din to ce vam biti cijena prasadi kraj aprila i cio maj....