Mora. Ja sipao pre neki dan.Jel mora da se ima ta agro kartica kad se sipa na Nis-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora. Ja sipao pre neki dan.Jel mora da se ima ta agro kartica kad se sipa na Nis-u?
Ma uzmi od nekog ko vec ima i sipaj, niko te ne pita. Mozes 10x 60 litara po 179din....Jel se odmah otvara kod njih na pumpi ili se čeka?
To je onda odlicno.Pre 2 dana sipao u bure do cepa 220l.Samo 2x prekidao na po 60l i placao da ne bi probio taj limit jer posle nemas popust.Nisu pravili problem nemoras izlaziti sa pumpe pa opet se vracati.Cini mi se da max 600l dnevno moze preko agro kartice.
Najverovatnije do 03.04.Nesto su rekli narednih valjda 30 dana od nekog Marta, to bi trebalo da bude negde u Aprilu
U tom slucaju idem sa kantom pa pretacem u auto iza pumpe..Ne daju, traktor ili kanta na agro karticu, bar kod mene..
Ja danas na NIsu uredno sipao 20l u auto. Dosao dao joj agro karticu, platio i otisao. Niko nista nije pitao.Je l' probao neko u auto da sipa sa agro karticom, da li moze i to ? Kad se pogleda realno, poljoprivrednici cesto i auto koriste u svrhe poljoprivrede ne vidim zast one bi moglo ali nisam probao..