geci
Član
I meni sto je doneo kuci pa tvrdio da sa molove pumpe,zato neverujem nikome pa idem direktno ja da vidim
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači ti kupuješ gorivo ispod 132 dinara?Meni doneli kuci cisterna mol nafta po 130.
Bez po 130...Znači ti kupuješ gorivo ispod 132 dinara?
Nego da li je to cena sa računom i pdv ili ne? Ako jeste podeli ime dobavljača, ako je bez racuna ne treba mi ni za dž.
Kako ne mrda nista kad svaki dan ide gore za dinar dvaNego pratim svjetsku cijenu nafte sirova , a pratim samo zato sto ponekad pogledam cijene zitarica , a tu je i nafta pa zapamtim . Nego , ima vec vise od desetak dana kako je cijena nafte poprilicno pala , sa 74 necega na 64 necega , a ovde ne mrda nista ?
Lako je makedoncima kad oni nisu naprdni. I kod nas bi bila ta cena da nije Vucic podigao 3 puta akcize na gorivo u zadnjih 10 godina.U Makedoniji na pumpi redovna cena 1.04 evra litar. Sipao kad sam se vraćao iz Grčke...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ja danas na seoskoj pumpi 1000 lit + sa popustom na redovnu cenu od 17 din=147.9 din/litNa koju cenu kupujete gorivo izgleda da cena ide gore