НАФТА У СРБИЈИ На пољима код Турије родило 2,5 милиона тона црног злата
Идући од Србобрана ка Турији, путник се неминовно сусреће с изузетно плодном земљом, али види и пумпе које богатство црпе из великих дубина под земљом.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Далеко од тога да у Србији нису лопови и да деру ван сваке мјере.Поента је на цијену у Турској,која је та јер директно црпе од сусједне земље која је у расулу а имају нафте у изобиљу.И да милион пута сам рекао што се пољопривреде тиче,све што у РС уштедимо на гориву наспрам Србије,плати се више него дупло на репроматеријалу.Кад сагледаш исто с****Koje ste naftno izvoriste vi u RS okupirali kad vam je e.d. konstantno jeftiniji od nas oko 40din?
A Neskovic i ostale cisterne tutnje svaki dan pored moje kuce prevozeci gorivo iz Srbije u RS.
U Srbiji nije,sve i da je poklanjaju dok se plati prevoz i nameti državi kod nas nafta ne moze da bude ispod 110din.Svjetska cijena nafte je fest pala zadnjih dana ako je to i bitno
Ne troše gorivo samo poljoprivrednici.Com je gorivo jeftino i zitarice su. Ona prica o bioetanolu ili kako se vec zove gorivo. Evo pristao bih da gorivo bude ova cena a ostanu i ove cene nasih proizvoda.
Dobrog dobavljaca si izabrao. Jako kvalitetno gorivo imajuDanas bila cisterna u selu drugar dogovorio njemu 5 tona meni 2 tone nafta hem
Napisao si da ti ne ide u glavu dokle ce narod da trpiNe razumem zasto me to pitas?