markojx
Član
Bilo je na Nisu 15 din preko 600 litara plus 1.5 din ili 2.5 za razvoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
J&R petrol...jedina pumpa koju imamo u selu...covek ima i u Opovu pumpu.Lucijane, koja pumpa ?
Na NIS-u 15 din imam popust + za prevoz posto mi je najbliza pumpa u Opovu...reda velicine kad sam uzimao 3000 litara,dobijao sam oko 20 litara gratis.17 dinara popust na Nisu? Neće biti...
Nisu zeznuli nista, ti verovatno imas Silver karticu a to znaci da preko 100l imas 15din. Da imas standard nivo bilo bi preko 100l 12din a preko 600l 15din. Prelazak sa jednog nivoa kartice na drugi ti zavisi od potrošnje goriva, nekad su racunali na god dana a sada racunaju na svaka četiri meseca koliko si potrošio gorivaNe znam sta su kod mene zeznuli, ali cim je vise od 100l popust je 15 din. I tako je vec par god., iako u poruci pise za vise od 600l. Kazu da ce i ovo ulje gratis da produze, mada ne verujem. Pisem za pumpu.
Na koju kolicinu je ta cena i na koju kolicinu donose?Pa zavisi koji status(karticu) imas.
Zvao danas Taxi petrol,cena je 138din
Od juče je oktobar .Kada si dobio poruku,pre mesec dana ?POPUST OD 15 DIN/L NA GORIVO SE NASTAVLJA DO 30.9.2021! Kupovinom 600 ili vise litara Evro dizela, OPTI dizela ili G-Drive dizela uz NIS Agro karticu, na Vas redovni popust od 12 din/l, dobijate dodatni popust od 3 din/l. Cekamo Vas na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Takvu poruku ja dobio
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk