Cena goriva

Produžiće sigurno. Nisu konkurentni više. Na Lukoilu uz njihovu karticu skuplji Ecto dizel ide po 179 bez ograničenja.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

To je cena za običan dizel? Na Lukoilu je bolji dizel 179. Provereno ga troši manje od nisovog.

Proveravano više puta da Lukoli Ecto dizel mašina troši od 5 do 10% manje od nisa ili kneza. Ecto je u rangu Gdrive.

Samo što je Knez Petrol vele prodavac i distributer goriva. Čuo sam priču da po želji kupca(druge pumpe) meša dizel sa petrolejom ili parafinom zaboravio sam tačno i pravi jeftinije gorivo.

Nisam uzimao knez i lukolil, ali sam uzimao taxi petrol na kocku po 1000 lit, dok nisam zeznuo auto ( corsu ) otisli ventili od loseg goriva. Od tad samo nis i nema problema, u tri traktora i dva auta....

Lukoil dovlači iz Bugarske i Rumunije njihovo gorivo.Knez kupuje od Nis-a.Naftachem uvozi za OMV i Mol niz Dunav, a inače OMV je šiptarski kapital pa zato imaju najveću gužvu leti što se tiče raznih CH tablica :D

Produžiće sigurno. Nisu konkurentni više. Na Lukoilu uz njihovu karticu skuplji Ecto dizel ide po 179 bez ograničenja.

Aaaaand Here We Go

Akcija se nastavlja - DIZEL PO CENI OD 179 din/l do 15.10.2024.
Iako je Vase poljoprivredno gazdinstvo iskoristilo godisnji limit za kupovinu dizela po povlascenoj ceni definisanoj Uredbom Vlade Srbije, kompanija NIS zeli da izadje u susret jesenjim radovima i uz Vasu NIS Agro karticu omogucava Vam da Evro dizel i OPTI dizel kupujete po specijalnoj akcijskoj ceni od 179 din/l.
Akcija traje od 1.10. do 15.10.2024.
Cekamo Vas na NIS Petrol ili Gazprom benzinskim stanicama! Odjava: 0din, STOPNIS na 1414

Lukoil dovlači iz Bugarske i Rumunije njihovo gorivo.Knez kupuje od Nis-a.Naftachem uvozi za OMV i Mol niz Dunav, a inače OMV je šiptarski kapital pa zato imaju najveću gužvu leti što se tiče raznih CH tablica :D
Pa i OMW je vlasnik rompetrola iz rumunije. Verujem da i odatle vuku na druga tržišta.

Четојевић, на послу трошимо све што и мало подсећа на дизел, већ сам писао. Ако си икада био поред фењера на петролеј осетиш карактеристичан мирис.
Сипам на мол-у дизел +, на картицу. Ауто троши просечно пола литра мање на 100 километара поредећи са нис-овим дизелом.

Jel moguce da neko moze u ovu pricu povjerovati.
Delujes mi kao bistar momak pa povjeruj u ovo- kako i na koji način švercer nafte sa Dunava dolazi do 100 pumpi(i to kakvih pumpi),par hiljada hektara zemlje, mehanizacije,kamiona,farme svinja od 50 000 komada. Ako meni ne vjerujes pogledaj na YouTube Mihajlo Ulemek Knez Petrol pa javi dal malo vjerujes u moju priču.

Nazad
Vrh