dobrodol
Član
Kako stigosmo od cene goriva do kobasica ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaaand Here We GoProdužiće sigurno. Nisu konkurentni više. Na Lukoilu uz njihovu karticu skuplji Ecto dizel ide po 179 bez ograničenja.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pa i OMW je vlasnik rompetrola iz rumunije. Verujem da i odatle vuku na druga tržišta.Lukoil dovlači iz Bugarske i Rumunije njihovo gorivo.Knez kupuje od Nis-a.Naftachem uvozi za OMV i Mol niz Dunav, a inače OMV je šiptarski kapital pa zato imaju najveću gužvu leti što se tiče raznih CH tablica
Samo što je Knez Petrol vele prodavac i distributer goriva. Čuo sam priču da po želji kupca(druge pumpe) meša dizel sa petrolejom ili parafinom zaboravio sam tačno i pravi jeftinije gorivo.
Lukoil je vlasnik Petrotela.Pa i OMW je vlasnik rompetrola iz rumunije. Verujem da i odatle vuku na druga tržišta.
Delujes mi kao bistar momak pa povjeruj u ovo- kako i na koji način švercer nafte sa Dunava dolazi do 100 pumpi(i to kakvih pumpi),par hiljada hektara zemlje, mehanizacije,kamiona,farme svinja od 50 000 komada. Ako meni ne vjerujes pogledaj na YouTube Mihajlo Ulemek Knez Petrol pa javi dal malo vjerujes u moju priču.Jel moguce da neko moze u ovu pricu povjerovati.