Cena goriva

Skidaju tako što od 2008 su urnisali domaće zalihe,koje su i onako mizerne.Vadili su kao besni.A ugovorom se obezbedili da plaćaju samo 7% u praksi 3% rudne rente.Taj ugovor se nikako ne isplati Srbiji, ali Rusi se bratski obezbedili klauzulom da nema menjanja cena ako idu na štetu Rusa, a to šta im ide na štetu odredjuju Rusi.

NIS, a nikome više nije jasno zašto se to zove NIS kad je privatna kompanija, drži monopol u Srbiji.

Čuj naoružanje, pa gde mi to ratujemo ili planiramo da ratujemo, pa nam se to isplati?

Ne treba EU ni metka da nas uništi i pregazi, okruženi njenim članicama i simpatizerima samo zatvore granice i udare sankcije i raspali bi se za 5 dana.

Прешао са ниса на мол да сипам. На нис-у потрошња дизела била 8.6 литара/ 100 километара, на мол-овом дизелу 8.1 литар/100 километара. Евидентна разлика.

Ne treba EU ni metka da nas uništi i pregazi, okruženi njenim članicama i simpatizerima samo zatvore granice i udare sankcije i raspali bi se za 5 dana.
mislis da to neko konta od nasih usijanih glava?

nama ostaje da ratujemo samo sa muslimanima dal iz bosne ili albanije a nedaj boze da se to desi

sa crnogorcima kao i sa makedoncima necemo,mada makedonija kako je krenula i ona ce vrlo brzo postati muslimanska zemlja

Rafinerije su nebitne
U lukama se tovari gotova nafta porijeklom iz Eu zemalja i arapskog svijeta
Racimo nikad nisam vidio uvjerenje o kvalitetu da pise zemlja porijekla Rusija iako mi svasta dopadne pod ruke
A mnogi ih smatraju vaznim energetskim igracima, sreca pa ne zavisimo od njih

Ja sam podneo u februaru zahtev za tri gazdinstva, samo za jedno sam dobio kod za aplikaciju, pre tri nedelje. Za ostala dva još uvek čekam, sreća je što za moje gazdinstvo imam karticu od pre par godina pa sam na nju nabavio gorivo. Ovo će valjda odobriti kod za aplikaciju do oranja :D

Ma stoka bre! Pre mesec dana zovem, kaže - uskoro će, radimo april trenutno. Zovem juče, kaže - trenutno radimo početak aprila! Oterao sam ih u 100 plm, zbog snimka razgovora, da imaju...

Момо, још сте добри а миле је још тврдоглав да послуша вођу и дигне цене горива код вас. Чим се то деси и ви ћете били лидери у региону.

Nazad
Vrh