SeljakizGrada
Član
Jbt čovek na dve strane brani osudjenog švercera nafte jer radi kao magacioner pa zna kako idu stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda neki obicni smrtnici. Na balkanu to sve funcionise mnoogo drugacije nego po zakonu i papiru....Ne mozes drzavu prevariti
Pri uvozu se carini roba po odredjenim carinskim stopama i kolicinu koja je uvezena moras zaduziti i razduziti do poslednjeg litra
Sta navesti u potvrdi o aktivnom statusu da bi se uzela ta kartica, jel moze samo da pise lukoil kartica, i jel mora overena ili je dovoljno samo preuzeti i odstampatiNa Lukojl-u je ecto dizel uz agro karticu 184 dinara,ne 179.Danas sam sipao.
HvalaZa agro karticu na Lukojl-u je potrebna potvrda o aktivnom statusu,nebitno šta na noj piše.Ne mora biti overena,može biti samo preuzeta i odštampana.Potrebna je i kopija lične karte.Izdaju karticu za par minuta.
Samo da ti bude jasnije za ovo što si napisao ,,kako treba raditi u normalnim okolnostima" da je ovamo preko Drine sve samo ne normalne okolnosti.Ne branim ja nikog
Ja znam kako se radi i kako treba raditi u normalnim okolnostima
A sto je neko odlucio da ide izvan zakona, sta da se radi, svako bira svoju sudbinu
Pretrgli se, na kucnu adresu doteraju 175-176din al ne oni vec drugiProduženo sipanje na Nisu po 179 din.do 15.10.
Taxi?Pretrgli se, na kucnu adresu doteraju 175-176din al ne oni vec drugi
Ja od nis-a uzimam samo kad idem sa masinama na pumpi
Kakav taxi nisam uzeo od taxija nikad ni od kneza isto
Sta im fali?Kakav taxi nisam uzeo od taxija nikad ni od kneza isto
Nista, al ima bolji od njihSta im fali?
Zovi kol centar i resices agro karticu preko aplikacije.Ja za neki dan izdajem pola godine mom pokojnom zahtevu za Agro karticu, ko može nek svrati u NIS