Cena goriva

sumnjivo mi je posto se racuni sami pojave na e agraru ako se ukuca sta treba,tako da jesu povezani

kako to prate,tako ne mislim da ne prate i potrosnju tj. koriscenje same kartice

eto ako neko zna neka napise

evo tvoj sad primer da uzmem

da li neko zna ko je kupovao,da li se negde vidi brojno stanje na aplikaciji tj litraza?

ako nema onda se moze kupovati koliko hoces tj svaki dan po 179din,jedino sto ne trazis refakciju

ako ima litraza koja je povezana sa e agrarom onda se mora svaki racun paziti kako se kuca(u tvom slucaju @Mušovac bi to znacilo da ovo sto si danas doneo,nemas refakciju)

Na aplikaciji se vidi svaki racun, tj. datum sipanja i litraza.

Na aplikaciji se vidi svaki racun, tj. datum sipanja i litraza.
to znam

nego da li ima kao neka vrsta brojcanika tipa uzeto120l/850l ostalo

jer ako nema onda se moze sipati i dalje svaki dan po 179din

pitam jer sam ja sipao prosle godine poslednji put na karticu,u decembru se spremio ako ukinu ovo na 179din svaki dan

evo tvoj sad primer da uzmem

da li neko zna ko je kupovao,da li se negde vidi brojno stanje na aplikaciji tj litraza?

ako nema onda se moze kupovati koliko hoces tj svaki dan po 179din,jedino sto ne trazis refakciju

ako ima litraza koja je povezana sa e agrarom onda se mora svaki racun paziti kako se kuca(u tvom slucaju @Mušovac bi to znacilo da ovo sto si danas doneo,nemas refakciju)
Ja sam uzimao vise puta na agro karticu ovog meseca nisam trazio da mi upisu jmg broj i nijedan racun mi se nije pojavio na eagraru.A na alikaciji se moze videti litraza i datum sipanja goriva

Sad bio do nis pumpe, ako gazdinstvo nije u pdv upisuju na racun jmbg ili bpg, sipa se po ceni 179, moze u toku dana da se sipa max 400lit na jednoj kartici, nije znao da mi kaze za eventualna ogranicenja, ako se sipa vise od 100lit x broj h u gazdinstvu

Nista on nije uradio krisom ili na silu, sta je tu njegova krivica i otkud ovi na pumpi znaju koliko on ima registrovane zemlje i to na kartici ne moze da se vidi i nije ograniceno i taj popust daje nis a ne ministarstvo

On zna koliko ima hektara. Svesno je to uradio, verovatno će za to i odgovarati kada stave limit na karticu.... Ja sam mu govorio da to ne radi a on se zezao....

Ne vidim zasto bi odgovarao nije on uradio neku prevaru i nije to njegova krivica ako nije limitirano na kartici,on je dobio fiskalni racun i platio koliko pise na njemu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Piše tako, 100 litara za hektar po 179 dinara

ono pre nove godine više ne važi... posle svakih protesta je sve gore i gore

Znaci da svi trebaju da imaju kompijuter,internet i da cesljaju pravilnike,od koga opomenu,karticu je izdao nis I oni daju popust a ne ministarstvo poljoprivrede

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nema od toga ništa. Do god ti ne blokira kartica slobodno se sipa po toj ceni. I one gluposti da neće moći da se deli zemlja na istoj adresi na par gazdinstava i to nije tačno. Samo zastrašivanje. Evo bilo je i ovo za socijalno osiguranje pa se digla dzeva, i od toga nije ništa tačno. To su uveli samo zbod pravnih lica. Mi obični poljoprivrednici nemamo veze sa tim...
I još da dodam, ona brisanja od par stabala što pada senka na parcelu, pa ima drvo u njivi daj izbriši 10 kvadrata i to su gluposti... Ok ako imaš salaš ili neki objekat, ali ove gluposti, bandere... eejjj. Ajte molim vas...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Imam isto mišljenje kao i mixer,nisam hteo da napišem jer naće se pametnjakovići koji će od toga napraviti svadju,a nije mi do svadje.Sve je ovo naduvano pa se narod uplašio pa rade sve po ps,nema tu nikakve kontrole i bla bla bla.Gorivo koliko može da se uzme na karticu,uzimaš koliko god oćes,ako oće da prave neko ograničenje na kartici onda to moraju da jave,a niko ništa nije rekao.A i ne sekiram se ni malo zbog toga,uvek se nadje gorivo na crno.Samo gledam i smejem se koliko je narod opterećen sa subvencijama,šta kako,gde,kome,strašno.Naročito na fb pa to je već postalo smešno

Nazad
Vrh