Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo tvoj sad primer da uzmem
da li neko zna ko je kupovao,da li se negde vidi brojno stanje na aplikaciji tj litraza?
ako nema onda se moze kupovati koliko hoces tj svaki dan po 179din,jedino sto ne trazis refakciju
ako ima litraza koja je povezana sa e agrarom onda se mora svaki racun paziti kako se kuca(u tvom slucaju @Mušovac bi to znacilo da ovo sto si danas doneo,nemas refakciju)
to znamNa aplikaciji se vidi svaki racun, tj. datum sipanja i litraza.
Ja sam uzimao vise puta na agro karticu ovog meseca nisam trazio da mi upisu jmg broj i nijedan racun mi se nije pojavio na eagraru.A na alikaciji se moze videti litraza i datum sipanja gorivaevo tvoj sad primer da uzmem
da li neko zna ko je kupovao,da li se negde vidi brojno stanje na aplikaciji tj litraza?
ako nema onda se moze kupovati koliko hoces tj svaki dan po 179din,jedino sto ne trazis refakciju
ako ima litraza koja je povezana sa e agrarom onda se mora svaki racun paziti kako se kuca(u tvom slucaju @Mušovac bi to znacilo da ovo sto si danas doneo,nemas refakciju)
Vratiš se nazad na post #3712 u temi.A zasto bi bilo posledica?
Kad bude podnosio zahtev podnese za 100lit i to je to.
Dobiće verovatno opomenu sa kamatom i neki rok....., pošto nije hteo da se informiše.... Pravio se lud....A sta da radi onaj koji to nije procitao, dali je dobio neko obavestenje ili tako nesto, da baca pasulj