Cena goriva

Jel ti mislis da se ovi na vlasti zakopcavaju sa ledja pa sve ce da oporezuju odakle da da ako ne uzme iz svog dzepa malo sutra zasto se sve mora upisati uvesti cekaj samo

Sve je smišljeno planski.....
Ljudi se poubijaše sada da ubace parcele u e agrar da bi dobili subvencije i gorivo... (kod notara moraš da zakažeš overu potpisa za ugovor o zakupu, kolika je gužva, to do pre par meseci samo odeš i bude gotovo za 2 minuta).... I sada posle toga verovatno slede čestitke da se plati porez na zakup.....
Ja danas uradio za 2 minuta.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Zato ugovor glasi izdavanje zemljista na koriscenje bez naknade. I onda ne mogu stizati cestitke za porez :)
Pre 4 godine drugar koji je u PDV-u... Ubacio neke parcele tako..... Stigao mu porez ne te ugovore da plati na osnovu prosečne izlicitirane cene državnog zemljišta.... Ne zakopčava se niko na leđima...

Jel postoji negde da se vidi na koliko ha imamo pravo po kartici ?
Ako na dan izlaska uredbe imam 10ha i do obnove dodam jos 1ha da li imam pravo na npr 10 ili 11ha ?

Ministarka je rekla da će biti nekog brojača tj. parcele koje se ubace za refakciju da će tako nestati sa spiska parcela koje se mogu ubaciti za refakciju.

Na nekim pumpama kasiri i dalje nisu upoznati sa procedurom unosenja BPG radi povrata akcize. Gde unose tu sifru 16 pod kojom se vode gazdinstva van pdv. Da li se to negde vidi na fiskalnom racunu. I da li je za gazdinstva van PDV neophodan unos imena i prezimena nosioca gazdinstva na svaki fiskalni?

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Pre 4 godine drugar koji je u PDV-u... Ubacio neke parcele tako..... Stigao mu porez ne te ugovore da plati na osnovu prosečne izlicitirane cene državnog zemljišta.... Ne zakopčava se niko na leđima...
Kako njemu stigao? Zar porez ne stiže onom ko izdaje zemlju?

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Sta da plati ko izdaje zemlju ako je bez naknade

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Da li je neko imao slucaj da Agro-kartica (prvi put da je upotrebljena) ne moze da prenese broj gazdinstva ili JMBG na racun?
Sipao na pumpi, zvali tehnicku podrsku i kaze da je problem do njih i na kraju su uneli rucno na racun ime, prezime i adresu.Da li ce preneti takav racun u e-agrar?
Ipak se na kraju, jutros, racun pojavio na e-agraru.

Izvinjavam se, možda je već pisano. Da li može u toku dana da se gorivo na agro karticu sipa više od jednog puta?

Ja danas isao do nisove pumpe za gorivo i nista nisam uradio.Kaze jos nikakve naredbe dobili nisu.Sipao nesto goriva za svakodnevne potrebe oko hranjenja zivotinja za 179 din na karticu kao i do sada.

Ja danas isao do nisove pumpe za gorivo i nista nisam uradio.Kaze jos nikakve naredbe dobili nisu.Sipao nesto goriva za svakodnevne potrebe oko hranjenja zivotinja za 179 din na karticu kao i do sada.
evo tvoj sad primer da uzmem

da li neko zna ko je kupovao,da li se negde vidi brojno stanje na aplikaciji tj litraza?

ako nema onda se moze kupovati koliko hoces tj svaki dan po 179din,jedino sto ne trazis refakciju

ako ima litraza koja je povezana sa e agrarom onda se mora svaki racun paziti kako se kuca(u tvom slucaju @Mušovac bi to znacilo da ovo sto si danas doneo,nemas refakciju)

Bas tako. Mada iskreno meni vise i odgovara da ostane ovako,sobzirom da imam mozda 25-30% povrsina prijavljenih na gazdinstvu. Kada se oduzme onaj popust i sabere koliko nafte potrosim vise mi se isplati da svu naftu kupujem po 179 nego da mi bude za ove prijavljene povrsine -50din a za ove ostale bude redovna cena 200+ (verovatno ce poskupeti)

Nazad
Vrh