Cena goriva

Da u pravu je matic, referentna cena se ne poklapa sa realnom, plus pdv ne ide i cenu, plus agencija uzima procenat nesto unapred nesto kad legnu novci, papiri, kuci sve srediti da bude po propisu, ako to izadje na kraju 50%od placenog traktora nogom u **greška od srece...
Malo li je?

Ne kazem da je malo, samo nije 70%
Ne moze belorus, mora zapadni, investicija bez pdv mora preko 50 000 evra da bude. Ako ides na povrce mora ta povrsina da bude narednih 5-10 godina. Bas dosta stvari mora da se pazi. Nije za nas obicne smrtnike ako nas jos i ima u ovom poslu...
Šta da se radi. Sve ide u tom pravcu koji ste naveli.

Nov traktor ?,kako procene :sta:,kupis fendt 200k eura kosta,sta oni kazu to nije ta cena,vredi 100k eura i od te vrednosti imas 70% ?.

Racuni se pojavili u e agraru oznaceni zuto da su na proveri. Posto nisam pazio na casu imam par pitanja :
Da li treba da sacekam da prodju proveru pa tek onda da podnesem zahtev za povraćaj?
Ima sve racune za svu površinu koju obradujem 7 racuna razlicite litraze a 10 parcela da li mogu sve racune odjednom i sve parcele odjednom da unesem ili moram racun pi racun parcelu po parcelu?

Mora prvo da se označi račun pa onda ubaciš njivu, jednu ili više dok ne popuniš litražu.
Program ne dozvoljava da preteraš.
Kad sve ubaciš klikneš za povraćaj.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ja imam pitanje, gde gledate da li su vam se pojavili racuni na eagraru, ja ne mogu nikako da ih nadjem?

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Moraš kliknuti na ono polje za refakciju goriva, to je pri samom dnu E-Agrara. Kad ti se ono otvori, treba da se već pojavio račun za gorivo, pod uslovom da si na pumpi dao svoj JMBG ili BPG.

meni i dalje nije jasno da li moze da se sipa bez recimo davanja jmbg ili bpg na karticu za 179 kao i do sada? tj kad popunimo tu kolicinu koju ce navodno vratiti, mozemo da sipamo i dalje preko kartice?

Moraš kliknuti na ono polje za refakciju goriva, to je pri samom dnu E-Agrara. Kad ti se ono otvori, treba da se već pojavio račun za gorivo, pod uslovom da si na pumpi dao svoj JMBG ili BPG.
Sad sam sipao na nis pumpi, gazdinstvo mi je u pdvu, nije mi trazio bpg, samo je stavio ispred id kupca 15, da li dobro odradio ili nije?
I posto gazdinstvo jos nisam obnovio hocu moci da iskoristim kad obnovim tu refakciju

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

puno pitanja

u vezi sifri pisali su ljudi ko je 15 a ko 16 sifra

e sad posto gazdinstvo nije obnovljenio neznam kako to ide

mozda refakciju za ovaj racun neces ali si svakako sipao po 179 sto kako sada stvari stoje mozes sipati svaki dan

meni i dalje nije jasno da li moze da se sipa bez recimo davanja jmbg ili bpg na karticu za 179 kao i do sada? tj kad popunimo tu kolicinu koju ce navodno vratiti, mozemo da sipamo i dalje preko kartice?
Danas bio na pumpi, pricao sa šefom. Ni njima nije u interesu da svako gazdinstvi bude povezano sa karticom. Ni oni nemaju nikakva obavestenja kad ce to da se uvede...
kartica ti daje popust na 179 din....
diktiras jmbg i čekas da se pojavi na platformi e agrar.
Voleo bih da znam da li je več neko dobio bilo kakvu refakciju!!!

pa da se vratimo u proslu godinu u ovoj temi

mislim da su ovi iz vlasti ipak shvatili da im je bolje da ostave ovih 179 jer ce svako pa i ja prvi otici na drugu pumpu cim bude po istoj trzisnoj jer cu dobiti veci popust na drugom mestu

kao i pre ove agro kartice sto je bilo

Upravo sipao na nis pumpi, unela mi jmbg i licne podatke, kaze da je dovoljan jmbg bez bpg, ne mora oba da se unose..

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Iskustvo iz prethodnih par dana. Na jednu istu karticu moze da se toci bez unosenja jmbg ili bpg. Moze da se unosi sa brojem bpg i kolicina se pojavljuje u eagraru. Sutradan tocili na istu karticu, ali uneli drugi bpg i racun se pojavio na tom drugom gazdinstvu.

Nazad
Vrh