banePA
Član
Cccccc… Ma neka, sta ima veze, ko nas j…beOd sutra samo jedno sipanje na nis karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cccccc… Ma neka, sta ima veze, ko nas j…beOd sutra samo jedno sipanje na nis karticu.
Od danas 1x60 u kante dnevno a drug predao za karticu i decko na pumpi nam 'ladno kaze:,,da znas da se ceka 5-6 meseci,kupuj na njegovu karticu."Jel se nesto menjalo u vezi agrokartice?Juce nisam sipao a cuo da se nesto promenulo
Ne moze ni u rezervoar vise od 60l. Malopre me isterase sa pumpe.....Tako je, 60 litara u kante. A na rezervoar moze više, ali samo jednom u toku 24 h.
Ne može više pun rezervoar?Od danas samo jednom za 24 h po 60 litara
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ja sipao u traktor veceras,bez problema. Za sada....Ne moze ni u rezervoar vise od 60l. Malopre me isterase sa pumpe.....
Jel su ti ludi?Ne moze ni u rezervoar vise od 60l. Malopre me isterase sa pumpe.....
Meni rekao u masinu koliko stane a u karnister samo 60lNe može više pun rezervoar?