SeljakizGrada
Član
To važi od Avgusta,pun rezervoar može dva puta u toku 24h,a kanister tj 60l samo jednom dnevno.Al sad su kao krenuli u primenu toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja to pricam vec dva meseca... nikad vise goriva nisam trosio nego ove jeseni.Sve veći broj ljudi se zali na potrošnju ovog goriva sa NIS.
Ja sam primetio da je potrošnja veća.
Nesto tu ne štima..
Takodje sve vece probleme imam sa stajanjem masina i sa filterima, gorivo samo sa Nisa.Sve veći broj ljudi se zali na potrošnju ovog goriva sa NIS.
Ja sam primetio da je potrošnja veća.
Nesto tu ne štima..
Sta traziЈе ли неко проверавао колико у ствари купи горива. Данас сипам гориво и госпођа тражи 100-ку. Каже пумпаџија да не продају, погледам на остале апарате кад оно нема ни један.
I šta je tu čudno?Knez vrši i dostavu goriva svim pumpama u Srbiji tako da se te cisterne mogu videti na svakoj pumpi.Juce idem na NIS pumpu da sipam gorivo kad tamo velika cisterna KNEZ petrol istace gorivo, koje oni tu kombinacije prave to niko zivi ne zna.
Knez prevozi za Petrol,Eko,Nis,Likoil + za male privatnike i za sebe.Jedini je privatnik iz Srbije koji vozi za Nis.Juce idem na NIS pumpu da sipam gorivo kad tamo velika cisterna KNEZ petrol istace gorivo, koje oni tu kombinacije prave to niko zivi ne zna.