Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po 10 dinara otišlo gore..Ovo da zazivi kod nas ima nasi da stave akcizu i pdv 150din pa cemo biti u istoj situaciji.
Al ovi nasi slepci podigli od danas cenu za dizel i benzin po 7din ?
Bolje od NIS i domaćih,lošije od Molovg.Kakvo je gorivo na shell pumpama, ima sada jedna u ks?
sipas iz kante u auto? Ne moze direkt u auto je l tako, samo traktor?iskreno a nadam se da gresim ovde ocekujem neku promenu sto se tice nas poljoprivrednika tj neku vrstu ogranicenja....razlog evo prvi ja uzimam ovaj navodni za polj. a sipam u kola...ogromna je razlika u ceni
Znam da je otvoren kod Vas pre našeg i to dosta.Mada na našem sam sipao samo jednom tako da nisam merodavan.Nemački je u odnosu na naš tu kvalitetom kao Mol.Pa nije bas sad, nego sam ja skoro saznao.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Znači NIS-ovog goriva troši 200-300% više?Pišem samo proverene informacije zasnovane na sopstvenom iskustvu.Zamisli kako je meni kada mi traktor svuče rezervoar goriva za dan u lakim poslovima a kako je kada naspem i zaboravim da sam sipao.