Cena goriva

iskreno a nadam se da gresim ovde ocekujem neku promenu sto se tice nas poljoprivrednika tj neku vrstu ogranicenja....razlog evo prvi ja uzimam ovaj navodni za polj. a sipam u kola...ogromna je razlika u ceni

Pa nije bas sad, nego sam ja skoro saznao.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Znam da je otvoren kod Vas pre našeg i to dosta.Mada na našem sam sipao samo jednom tako da nisam merodavan.Nemački je u odnosu na naš tu kvalitetom kao Mol.

Neka gradacija je Mol-Nis-Shell-Eko i na zadnjem mestu Lukoil ono što oni prodaju je neka teška limunada.

A nismo Turci i Šiptari da sipamo na OMV :D

Vala Matiću, imaš itekako pravo. Nisam u kilometar merio (ali i to ću), zaboravih se tačno, ali od paljenja lampice sa sipanjem od 2 iljade baš sam probao (pre ovog poskupljenja juče) i stvarno mi se čini da MOL-ovim je bilo za 15-ak km duže ili više goriva. Nije mnogo, ali nije baš ni malo.
Do sada sam stalno sipao na NIS-u, ali ubuduće samo MOL.

A za ovo novo poskupljenje, samo ću reći- strašno. Brže bolje država da vraća harač..ali nevezano i za to, sve i da je vraćen deo harača od 5% najniža cena nabavne barela bi trebala kod nas to da amortizuje...kako da ne.
Pa o čemu mi pričamo kad su oni brže bolje i aditivirana goriva koja i nisu podlagala ograničenjima takođe dizli za još 5-6 dinara automatski? Kakvi lopovi.

Pišem samo proverene informacije zasnovane na sopstvenom iskustvu.Zamisli kako je meni kada mi traktor svuče rezervoar goriva za dan u lakim poslovima a kako je kada naspem i zaboravim da sam sipao.

Сипам бензин и ауто гас на еуро петролу већ годинама. Не видим неку повећану потрошњу поредећи са другима из приче.

Nazad
Vrh