Ne znam gde ovo da pišem, ali vidim da ste svi potkovani, pa me interesuje šta bi ste vi uradili, !?
Radio sam 2.6 kj 9 godina , plaćao 200 eura po kj , zemlja srednje loša dužina do 300 m i odmah se videlo da fali zemlje, odmah posle dve godine čoveku umre sin i slutio sam da će pre ili kasnije zemlja biti na prodaju i nisam hteo da ga ajčim da izmeri njivu,a ja nisam hteo zbog toga što nisam hteo da se izdaje dodatnom trošku jer sam mislio da će zemlja otići brzo, ali se to proteglo na 9 godina, u medjuvremenu sam upozoravao komšiju zakupca da je ušao dosta u mene a on se pravdao da je tako zatekao, dok gazde se stalno žalio zbog smrti sina i kukao i tako prolazile godine......ja plaćao redovno, sve dok ove godine gazda nije prodao na večito i kao navodno ću ja i dalje raditi, medjutim kupac izvede mernika i izmeri zemlju i ispadne da je taj očigledni komšija ušao u mene 16 redi.na 70 cm ,a onaj s druge strane 3 reda i ja sad ovršem tih 16 redi i napravim cirkus, tu se umešao i tajno moj poznanik , kao neki prijatelj koji je na kraju uzeo to u zakup i to nepuno kj 5634 m2 koje je novi vlasnik takodje kupio! Sad me napada i preti onaj sa 16 redi što sam obrao kukuruze na plaćenoj njivi jer je on navodno posejao i da ja nemam pravo da skinem usev...naravno uz pomoć prijatelja kako to već ovde ide, recite mi.....šta bi ste vi uradili na mom mestu !?