Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je Momo to daje i Slovačka i Rumunija i kozna ko još u dijaspore.
Kada da dođem???I kako ćemo pitati čoveka odakle mu pare za to što je napravio???To ti mislis???Dodji da vidis kako izgleda kad neko dobije 150000 eura bezpovratno od Madjarske.Za nedelju dana ne bi verovao sta moze da se izgradi i kupi.
To mi je reko jedan čiko koji živi u blizini Padine.
Još sva sreća pa me ne tangiraju pare ni od jedne države.
To ti mislis???Dodji da vidis kako izgleda kad neko dobije 150000 eura bezpovratno od Madjarske.Za nedelju dana ne bi verovao sta moze da se izgradi i kupi.
....za mehanizaciju je finansiranje bilo max 80% od vrednosti masine a da ne prelazi maximalni dinarski iznos subvencije od 800.000 dinProsperitati finansira vrednost ulaganja u poljoprivredu 30 procenata,danas mi rece jedan momak,planira da konkurise,kaze nije bajka,uslov je dvojni pasos...
To mi je reko jedan čiko koji živi u blizini Padine.
- - - - - - - - - -
Kada da dođem???I kako ćemo pitati čoveka odakle mu pare za to što je napravio???
Po kj ili ha,Jesi mislio soje ili kukuruza?Kod nas ce arenda sigurno skociti. Cujem da neka gospoda po Palanackom ataru inaju i po 4200 kg/kj soje, pa i do 4700 kg/kj.
Ne verujem da postoji i takvi koji se loze i na ovo!Kod nas ce arenda sigurno skociti. Cujem da neka gospoda po Palanackom ataru inaju i po 4200 kg/kj soje, pa i do 4700 kg/kj.