mindjušar
Član
Ne može ti niko ništa,uživaj! Ako si imao ugovor o zakupu svih ovih godina,tuži komšiju,pre nego on tebe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meksicka serija.Nisi trebao da ovrses tih 16 redi,zemlja jeste da kazemo "tvoja" ali usev nije.Na sudu gubis,nadohnadis mu usev a on placa kaznu zato sto je usao u tudje.
Razlika je narusavanje medje(tih 16 redi) i neovlasteni ulazak u posed.Nije tačno! Svojevremeno sam uzeo tablu 9kj u zakup,platio unapred,overili ugovor! Zakupac pre mene,bez ugovora ni od ranije,zadnje 3godine nije ni plaćao,kad je čuo da je izdata njiva drugom,on poseje pšenicu,ja je ovršem,on tuži i popuši ....
Nerazumem a zasto Madjarska daje te novce,sta ima ona od toga
Nije tačno radi se o 250 miliona dinara. i 2 miliona din. po osobi jednokratno.160 miliona. Evri su u pitanju.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Valjda smo mi navikli da ovi iz dijaspore moraju finansirati nekoliko porodica u matici pa nam čudno da postoji obrnut slučaj.Odavno nisam nešto smješnije pročitao ? Ko da je država čovjek ili firma pa šta ima od toga . Pa novac koji posjeduje država je novac njenog naroda pa daje svom narodu po nekakvom rasporedu (zakonu) koji kod njih važi , svojim državljanima koji žive u matici tako i onima u dijaspori . Ili možda ima zakon o pomoći svojim nacionalnim manjinama u drugim državama , šta tu ima čudno , jer mora da bude neki profit ili je država neki organizam koji mora da ima neku korist iz nekih poteza ?
Cekaj,cekaj, malo......150000,00 eura po kom osnovu ? Orban mu ujak? ili? 800.000 din su davali max za mehanizaciju....mislim do 2 miliona za kupovinu zemlje ako se ne varam.....To ti mislis???Dodji da vidis kako izgleda kad neko dobije 150000 eura bezpovratno od Madjarske.Za nedelju dana ne bi verovao sta moze da se izgradi i kupi.