Izbor ovog ministra,je samo nastavak akcije uništimo poljoprivredu i malog poljoprivrednika (kojih inače ima oko 90%),juče sam ga slušao,pa taj ima fond reči malog deteta iz 2 razreda osnovne škole,sva ta zemlja koja se stvori kao "višak" za licitaciju ide domaćim tajkunima,kvazi stočarima i stranim "ulagačima" .
Što se tiče inspekcija tu je tek haos,ja sam pre neku godinu imao problem sa komšijom koji je prskao po vetru pa oprskao skoro jutro mog kukuruza,da se zaštitim na vreme odem kod inspekcije da izađe na teren i sačini zapisnik,prvo njegovo pitanje po mom dolasku,je bilo jel to neki veliki gazda (odmah se usro na startu
),kad sam rekao da nije,onda kaže OK, ali ima još jedan problem ja nemam goriva da izađem na teren,pa sam ga ja vozio naravno a pre toga dva puta sam ga vozio do kuće da se presvuče i da uzme fotoaparat.Eto toliko o našoj inspekciji, boji se svoje senke,umesto da vedri i oblači.
Opet će mo mi poljoprivrednici dobiti po leđima,jer pogledajte onaj cirkus od stanja u prosveti,kažu juče imamo 6000 viška radnika u prosveti,ali imamo i mesta gde nam nedostaju takvi profili pa će mo ih tamo rasporedeiti,pa ako imate viška,a imate gde da ih rasporedite,koliko ja shvatam onda tu nema viška.J..be lud zbunjenog.