Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas pazareno po 230e/kj.Da li je greska ili ne vreme ce pokazati.Jbg nisam mogao vise da spustim cenu.Evo ja se malo pre vratio od 2 zakupodavca.Mislim da sad krece igra zivaca,pa ko prvi popusti,inace od njih dvoje u igri je oko 80 kj.
Jedan se izjasnio da navodno nece da proda ispod 250 a sa drugim je ostalo da se cujemo za par dana,ali opet je cena tu negde mozda neki euro ispod.
Najgore od svega sto nemoze u selu da se veruje koliko je ko platio.Za jednu parcelu po 100 eura razlika kad ti prica zakupodavac i zakupoprimac.
Strasno je koje su razlike u cenam u odnosu na Vojvodinu i Sumadiju. Jeste da je plodnija zemlja gore, ali da se ha ovde placa od 100 do max 200e, a vi naguraste kj i do 400, stvarno se pitam da li ti koji imaju zemlju koju daju pod zakup razmisljaju kako bi njima bilo da rade za toliki zakup. Mada sam misljenja da su toliku cenu naduvali ovi novi "poljoprivrednici" koji su ceo zivot ziveli u gradu, a sad su odjednom "posteno" dosli do para pa uzimaju i kupuju sve zivo, samo da operu pare!
Po zakonu si I dužan da platiš porez I to ne od sada nego odavno ,samo to niko ne kontroliše .E sada kada je došao Vunderking iz NIŠ moguće da će prelistati papire. Naš bivši clan Minđušar je odavno pisao kako plaća porez na zakup a žena mu je knjigovođa.Jel se kod vas prica nesto na temu da ce se uvesti porez zakupcima zemlje koji rade sa overenim ugovorima od privatnih vlasnika?
Kod nas su knjigovodje napunili glave bubama ovima sto su u pdv sistemu.
Kod mene je oko 100 eura,ali ima nekih novih indicaja da ide do 130 eura,propali pokusaji.I ja se cudim za ove cena po vojvodini,pa meni kad bi neko dao 200 eura po hektaru,jao mama....Bolje da je neradim...gde to ima komso 200e/ha u Mladenovcu, ja za preko 100 nigde nisam cuo ?
gde to ima komso 200e/ha u Mladenovcu, ja za preko 100 nigde nisam cuo ?
Kod nas od prilike celo selo radi za dz, a I ja medju njima. Placa se 200e/kj, zarade nema, a niko ne odustaje...
ja samo kazem svaka cast svakome ko moze tako da isposluje +0 i +1 da nije u minusu jednog dana cu proci vojvodinom cisto da vidim kakva jeto zemlja koja vredi toliko@ Jugi Zasto da ne traze 250-300 eura, njihova zemlja. Ako mogu da dobiju te pare, zasto ne uzeti. Verovatno da I ljudi koji toliko placaju imaju koristi. U protivnom ko bih radio za dz.