Cena ARENDE u vasem mestu???

Naravno da moze,samo sto taj koji je u "arendi" on ostaje dok ugovor ne istekne.

i sta su cene u vasim mestima ,jel pocelo da se trguje?
mene ko nikada do sada zovu ovi sto mi izdaju kao da pitaju jel nastavljam da radim....:osmeh:........a videcemo ko ce zadnji da se smeje...

Evo ja se malo pre vratio od 2 zakupodavca.Mislim da sad krece igra zivaca,pa ko prvi popusti,inace od njih dvoje u igri je oko 80 kj.
Jedan se izjasnio da navodno nece da proda ispod 250 a sa drugim je ostalo da se cujemo za par dana,ali opet je cena tu negde mozda neki euro ispod.
Najgore od svega sto nemoze u selu da se veruje koliko je ko platio.Za jednu parcelu po 100 eura razlika kad ti prica zakupodavac i zakupoprimac.

Živo me intersuje gde je tu kraj?

Ili su u pitanju, kao i sve u ovoj zemlji, neke mućke?

Pa o tome i pricam. Ja vec malo duze od 6 meseci lajem da je krenuo pocetak kraja. Dali neki stavljaju prst u celo i razmisljaju kako je bilo u ratarstvu zadnjih 3-4 god.?

Interesuje me kako se pokrivate sa 200-300 eura arende?Sta sejete i koji su vam prinosi?

Strina izgubila 3 kj, preuzeo drugi za 300e ona drzala za 250e. Meni se nudi 9kj za 25 meteri klipa sto cu i uzeti pa ako se pokazem ok dace mi jos 6kj po istoj ceni, upitanju je zena koja placa da joj se obradi i nece da se zeza sa time jer ima drzavni stalni posao. Inace vec sejem i berem te parcele pa poznajem zemlju, prosek soje 15 meteri a kukuruz losiji jer je sejala kukuruz na kukuruz pa ima crva, ima jos 4kj nije kukuruz na kukukuruz to cu za vikend da berem ako bude vreme ok pa cu videti kakav je prinos.

Ako se pitanje odnosi meni, odgovor je nikako! Nemam nijedne arende vece od 150 evra po kj. Ko kaze da je imao zaradu konkretno na suncokretu a platio je arendu 250 do 300 evra po kj taj ima malo duzi nos od Pinokija!

Arende tesko da padaju ove god. Ovo pitanje se otvara tek na jesen sledece god. kad nam budu napravili jos malo zesce iznenadjenje! (mislim vlada u paketu sa otkupljivacima).
Sta ce da bude sledeceg leta i jeseni nemoze niko ziv da pretpostavi,ko je ocekivao onakve cene prosle godine-skoro niko,a opet ni ove niko nije mogao da pretpostavi da ce biti ovakva katastrofa.

Nazad
Vrh