Zasto da ne uzme ako moze,para ima i za arende i da ulozi i kupi sve u kesu od repromaterijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li ga poznajem?
Gde se nalazi zemlja?
To su perači para.Pre neki dan bila licitacija zemlje u našem komšiluku i kako čujem nagurali su na 50 000 dinara za hektar, šta tu treba da se seje da bi se isplatilo ?
nije Djurdjevic vec jedan Pećinčanin ali sad da li je on samo marioneta ili stvarno toliko voli da radi zemlju ?I Djurdjevic je uzeo..?
Ja placam do 150 eura/jutro arendu ovisno od zemljista.Jer kod nas nije bas najsjajnija zemlja ima svacega po ataru.Sad su se pojavile budale jedni nude 180 a drugi 200 eura za bolje parcele i podjebavaju moje zakupodavce,polako ali sigurno pokupise vecu kolicinu zemlje po selu.Sta raditi placati ko i oni ili ostaviti im da rade.Postaje mi rizicno da idem preko 150 eura jer nebi da radim za druge.Mislim da je najbolje da se placa u robi tj. psenici i klipu,jer ovom ludilu nevidim krajaS ovakim cenama nasih proizvoda i 100 evra po lancu je mnogo a ovi sto placaju 150 pa i 200 sta da kazem, srecno.
pa i ako se tako placa u robi i tu ima da bude ludiloJa placam do 150 eura/jutro arendu ovisno od zemljista.Jer kod nas nije bas najsjajnija zemlja ima svacega po ataru.Sad su se pojavile budale jedni nude 180 a drugi 200 eura za bolje parcele i podjebavaju moje zakupodavce,polako ali sigurno pokupise vecu kolicinu zemlje po selu.Sta raditi placati ko i oni ili ostaviti im da rade.Postaje mi rizicno da idem preko 150 eura jer nebi da radim za druge.Mislim da je najbolje da se placa u robi tj. psenici i klipu,jer ovom ludilu nevidim kraja